Hráč po tisíci hodinách v Elden Ringu našel dosud neobjevenou cestu
i Zdroj: From Software
Gaming Elden Ring Článek Hráč po tisíci hodinách v Elden Ringu našel dosud neobjevenou cestu

Hráč po tisíci hodinách v Elden Ringu našel dosud neobjevenou cestu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tajnou zkratku do oblasti Deeproot Depths se jednomu z hráčů Elden Ring podařilo najít dva roky po vydání souls-like titulu. Samotný uživatel musel hraním strávit zhruba tisíc hodin, aby cestu odhalil.

Reklama

Elden Ring opět dokázal svou jedinečnost v designu ohromného otevřeného světa, který je očividně i po dvou letech od vydání stále zcela neprobádaný. Přispěvatel na Redditu s přezdívkou RewsterSause se pochlubil, že po tisíci hodinách strávených ve hře našel dosud neobjevenou cestu vedoucí do oblasti Deeproot Depths.

Házel kameny na jednoho z nejtěžších bossů v Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Nakonec ho zdolal
i Zdroj: FromSoftware

Házel kameny na jednoho z nejtěžších bossů v Elden Ring: Shadow of the Erdtree. Nakonec ho zdolal

Jeden velmi kreativní hráč Elden Ringu zdolal Messmera tím, že po něm házel kameny. Zdá se, že DLC nakonec nebude tak těžké,…

Toto místo je sice nepovinné, ale hráči si jej podle serveru Game Rant oblíbili. Potíží však je, že do oblasti je možné se dostat až po odemčení Eternal City of Nokron, a rovněž musí nejprve uspět v soubojích s bossy Starscourge Radahn a Gargoyle Twins. Nyní však mohou využít skryté trasy vedoucí z prolákliny Frenzied Flame.

Konkrétně hráči musí stezku hledat v oblasti Frenzied Flame Proscription nacházející se pod Subterranean Shunning-Grounds a Cathedral of the Forsaken Site of Grace. Nejprve je nutné se dostat do spodní úrovně oblasti, která je přístupná u rakví trčících ze zdi. Pomocí kotoulů do jihovýchodní stěny pak odhalí iluzorní zeď. Uvnitř se nachází truhla s pokladem. Opět prostřednictvím kotoulů do zdi za truhlou lze nalézt další iluzorní prostor, který otevře cestu do Site of Grace zvanému Root-Facing Cliffs. Aby se hráči dostali do Deeproot Depths, musí opatrně klesat hlouběji po kořenech. 

Další uživatelé Redditu v komentářích neskrývali překvapení z odhalení cesty, o níž nevěděli. Rovněž je zajímalo, zda Elden Ring stále někde schovává místa, která dosud nikdo nespatřil.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama