Skiter postoupil do dalšího kola The International, zahraje si v plné aréně v Kodani
i Zdroj: ESL
Esport Dota 2 Článek Skiter postoupil do dalšího kola The International, zahraje si v plné aréně v Kodani

Skiter postoupil do dalšího kola The International, zahraje si v plné aréně v Kodani

Michal Mašika

Michal Mašika

Nejlepší slovenský hráč Oliver "Skiter" Lepko si ve třetím kole lower bracketu zahraje proti BetBoom Esports o jisté 7.-8. místo na TI. Jeho ambice jsou ale určitě ještě vyšší.

Reklama

Druhý den play-off The International 2024 přinesl osudové okamžiky pro čtyři týmy, které se musely rozloučit s bojem o prestižní Aegis of Champions. Posledním týmem, který vypadl, byl 1win, který nestačil na Team Falcons se slovenskou hvězdou Oliverem “Skiter” Lepkem.

Před 1win se s turnajem rozloučily už týmy Talon Esports, Team Zero a nouns. 1win, který ve skupinové fázi překvapil vítězstvím nad Team Zero, však narazil na silnějšího soupeře.

Team Falcons, jeden z favoritů turnaje, se po problematické skupinové fázi a těsné výhře seeding decider musel otřepat z náročné prohry proti Tundra Esports. A právě proti 1win ukázali Falcons svou sílu. Hned v prvním zápase dominoval Skiter s Weaverem, který se téměř celý zápas vyhýbal smrti a způsoboval soupeřům mnoho starostí. 

Druhá mapa byla pro 1win ještě tvrdší zkouškou. Falcons byli v plné síle a ukázali, že mají na to dotáhnout sérii do vítězného konce. Stanislav “Malr1ne” Potoraks na Sniperovi měl naprosto volnou ruku a Ilya “CHIRA_JUNIOR” Chirtsov se svým Monkey Kingem se z prostřední linky musel stáhnout dříve, než vůbec hra pořádně začala. Po necelé půlhodině hry 1win kapitulovali a s turnajem se rozloučili na 9.-12. místě.

Team Falcons se tak postaví v hlavní části turnaje, která se odehraje v Royal aréně v Kodani, silnému východoevropskému týmu BetBoom, který rovněž získal přímou pozvánku na tento prestižní turnaj. Celý zápas budete moci sledovat v pátek 13. září od 10:00 na oficiálním streamu.

Sestava Falcons

  1. Oliver “Skiter” Lepko
  2. Stanislav “Malr1ne” Potorak
  3. Ammar “ATF” Al-Assaf
  4. Andreas “Cr1t-” Nielsen
  5. Wu “Sneyking” Jingjun
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama