Skiter padá do spodní části vyřazovací fáze TI 2024, Topson je blíže třetímu Aegisu
i Zdroj: Tundra Esports
Esport Dota 2 Článek Skiter padá do spodní části vyřazovací fáze TI 2024, Topson je blíže třetímu Aegisu

Skiter padá do spodní části vyřazovací fáze TI 2024, Topson je blíže třetímu Aegisu

Michal Mašika

Michal Mašika

Slovenská hvězda Oliver "Skiter" Lepko se svým týmem Falcons nezvládla utkání proti Tundra Esports a je jeden zápas od vyřazení.

Reklama

Ačkoli byli Falcons považováni za jeden z aktuálně nejlepších světových týmů, s Tundra Esports se očekávalo vyrovnané utkání. Falcons v první hře lehce zvítězili na linkách a průběh zápasu se vyvíjel takřka nerozhodně. Tundra Esports ale zvládli vyhrát klíčový teamfight po neúspěšné iniciaci na Topsonova Invokera. Čtyři smrti hrdinů Falcons bez možnosti vykoupení znamenaly rychlý útok na trůn a ukončení hry.

Na druhé mapě jsme se dočkali ještě mnohem zajímavější Doty. První část utkání se lépe dařilo Tundře, drobná výhoda pár tisíc zlaťáků se ale následně otočila ve prospěch Skiterova týmu. Po zhruba hodině hry měli Falcons velkou výhodu v podobě několika mrtvých nepřátelských hrdinů a rozhodli se zaútočit na Ancient. V tu chvíli se ale oživil Pure se svojí Lunou a předvedl perfektní obranu základny. Následně zabil Roshana, získal Aegis a Divine Rapier a už pro něj nebyl problém zlikvidovat soupeře i s jejich základnou.

Falcons tak padají do spodní části pavouka, kde 9. záři v 19:00 narazí na vítěze zápasu Team Zero vs. 1win. Zápas budete moci sledovat na oficiálním streamu. Pokud chce Skiter získat další titul mistra světa, bude muset vyhrát 6 zápasů v řadě. Je to velmi obtížný úkol, historie ale ukázala, že není nesplnitelný. Zajímavý příběh se rýsuje i pro midlanera Tundry Topsona, který již má na svém kontě dva tituly a nyní mu stačí tři vítězné zápasy k tomu, aby jako první člověk na světě získl třetí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama