První tým je jasný v play-off EPL Season 20, jsou to FaZe!
i Zdroj: Photo Credits: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek První tým je jasný v play-off EPL Season 20, jsou to FaZe!

První tým je jasný v play-off EPL Season 20, jsou to FaZe!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

ESL Pro League Season 2024 je v plném proudu s prvními dvěma skupinami. První tým se již probojoval do prvního kola play-off. Je jím FaZe.

Reklama

FaZe se v tomto kole EPL účastnili dohromady čtyř zápasů. První byl neúspěšný proti Sangal se skórem 2-1 pro méně známé mužstvo, i přes to bylo ale utkání neuvěřitelně těsné na druhé a třetí mapě. Touto prohrou se FaZe propadli do spodního pavouka, kde svou cestu pokračovali. Úspěšně se dostali přes FlyQuest a Ninjas in Pyjamas. Až ve finále spodního pavouka se znovu utkali se Sangal, kteří se tam propadli po prohře proti tureckým Eternal Fire.

Pomsta byla sladká, protože tentokrát se více dařilo FaZe, Sangal padli ve dvou mapách. Začalo se na Anubisu, který si vybrali právě Sangal. První poločas byl absolutně vyrovnaný, týmy se přetahovaly o body každou chvíli. V druhém, o pouhé dva body, vedli FaZe a Sangal tak utekl přesčas o jediný bod.

Šlo se dál, Dust2 byl další šancí. Celá první polovina byla parketou FaZe, Sangal se dostali za 12 kol na pouhé dva body a v druhé ukořistili tři. To nestačilo na převálcování evropských velikánů, kteří se díky tomuto probojovali do prvního kola play-off.

Nejlepším hráčem, co se zabití týče, byl norský Håvard “rain” Nygaard se 43 zabitími. Největší poškození ale v průměru dělal Robin "ropz! Kool, konkrétně 101 bodů za kolo.

Sangal ještě na EPL ale nekončí, dále bojují o postup do prvního kola play-off. V neděli se postaví proti vítězům z utkání HEROIC/NIP. FaZe mají do 17. září, kdy začínají play-off, klid a možnost dalšího tréninku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama