Clash of the Stars 9 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat
i Zdroj: Tisková konference Clash of the Stars 9
Zábava Článek Clash of the Stars 9 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Clash of the Stars 9 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Jarmil Černý

Jarmil Černý

Clash of the Stars 9 a spolu s ním i bitvy internetových celebrit se představí na dalším galavečeru. Našlapaný fight card obsahuje jména jako Aleš Bejr či Pavel Novotný.

Reklama

Clash of the Stars je velmi populární bojová organizace s unikátním konceptem. Nabízí totiž zápasy internetových celebrit namísto profesionálních bojovníků. Na svoji zápasovou kartu často vyhledává kontroverzní internetové tvůrce a celebrity, kteří při galavečerech zajistí dostatečně nevšední show.

Organizace tak navázala na úspěšný trend přicházející ze zahraniční, kde se ve velkých sportovních kláních čím dál tím častěji utkávají právě internetoví tvůrci jako jsou youtubeři či streameři. Postupně se ale do zápasů pouštějí také mainstreamové tváře. V Chlas of the Stars jsme mohli již dříve vidět například mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, bývalého bojovníka organizace Oktagon Václava „Baba Jaga“ Mikuláška a v CotS 9 uvidíme také bulvárního krále Pavla Novotného.


  • Datum Clash of the Stars 9: 7. září 2024
  • 🏠 Kde: Sportovní hala Fortuna v Praze
  • 📺 Živý přenos: PPV Clash of the Stars
  • 🎙 Promotér: Tomáš Linh Le Sy, Jakub “Speaker” Jíra

Clash of the Stars 9 účastníci - Bejr, Opat i Novby

Mezi bojovníky Cots 9 se vrací známá, velmi kontroverzní a pro diváky Clashe pravděpodobně nejoblíbenější postava Aleš Bejr. Po zápase proti mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi, ze kterého byl Aleš diskvalifikován, se proti němu postaví původně bulvární novinář a dnes již starosta pražské městské části Praha-Řeporyje, Pavel Novotný.

Streamer Novby: Za ušmudlaných 300 tisíc s Opatem zápasit nebudu
i Zdroj: Kick.com

Streamer Novby: Za ušmudlaných 300 tisíc s Opatem zápasit nebudu

Český streamer Novby se rozčílil ve svém nedávném vysílání, na vině je pravděpodobně nabídka na MMA zápas s konkurenčním…

Do klece se vrátí také bývalý frontman kapely Lunetic, Martin Kocián. Ten triumfoval v Clash of the Stars 8 proti Pavlu Měsíčkovi, jemuž uštědřil technické KO. Dosud neporaženého Kociána vyzve hvězda a jedna z nejvýraznějších postav reality show Survivor 2024, Jack Hamid.

Chybět nebude ani dívčí duel. Do klece se opět podívá hvězda a nejúspěšnější bojovnice organizace Hanka Gelnárová. V opačném rohu klece ji čeká soupeřka Angeli Angie Mangrombe, nepřehlédnutelná účastnice reality show Like House.

Na své si přijdou i diváci internetových a herních streamerů. Dlouho očekávaný duel mezi streamery Opatem a Jiřím Bláhou alias Novbym se konečně přetaví v realitu. Dříve přátelé, dnes už rivalové, konečně vyřeší dlouhodobé spory přímo v kleci.

Program, zápasy a karta Clash of the Stars 9

  • Aleš „Psychopat“ Bejr vs Pavel „Král bulváru“ Novotný
  • Daniel „Seaser“ Siruček vs Daniel „Opat04“ Suchomel
  • Angeli „Angie“ Mangombe vs Hanka „KrutoHanka“ Gelnárová
  • Josef „Tyson“ Škop vs Hynek „Shelby“ Hospodářský
  • Alexandr „Cverminator“ Cverna vs Michal Kotalík
  • Martin Kocián vs Jack Hamid
  • Deathmatch: Matouš Kaluba vs Ladislav Gál vs Danny z TvTwixx vs MaxGreen vs Lucky seven
  • René „Rendys“ Blahovský vs Marek „Syrský kazatel“ Končok
  • Stanislav „Fryhow“ Popelka vs Jakub Jan „Fidorkus“ Fedor
  • Alex Zach vs Kevin Dužda 
  • Pavla Kladivová vs Natálie Vacková
  • Jan „Kokajino“ Koky vs Patrik „Král Montáže“ Zezula
  • Michal „Psychomichal“ Peštuka  vs Michal Frolík

Datum a místo konání

Kdy bude Clash of the Stars 9 je již rozhodnuto. Devátý galavečer se uskuteční 7. září 2024 ve Sportovní hale Fortuna v Praze.

Cots 9 vstupenky

Vstupenky na devátý galavečer kontroverzních influencerských bitev jsou již v prodeji. Oficiální web vás odkáže na svého poskytovatele vstupenek, kterým je Ticketportal. K mání je několik posledních vstupenek, po vzoru předchozích galavečerů se ale očekává, že budou vstupenky do pár dní kompletně vyprodané.

Pokud vstupenky nestihnete zakoupit, můžete show sledovat alespoň z pohodlí domova, organizátoři totiž nabízí možnost zakoupení ppv pro oficiální online livestream.

Kde sledovat Clash of the Stars 9 online

Pokud si nechcete kupovat oficiální PPV (pay per view) na webu Clash of the Stars, vyplatí se sledovat, zda online livestream CotS nezprostředkovává sázkový partner organizace.

V minulosti šlo o pravidelnou tradici, od které se ale postupně odstoupilo a posledních několik ročníků již žádný sázkový partner živě online nepřenášel. Nicméně livestreamy se na weby sázkového partnera mohou kdykoliv vrátit. Jde tak o nejjednodušší a nejlevnější formu, jak přenos CotS sledovat.

Byť streamy nebývaly zcela zdarma, sázkové kanceláře takové služby občas nabízí pravidelným sázkařům nebo sázkařům, kteří daný měsíc uskutečnili alespoň jednu sázku. Podmínky se u jednotlivých kanceláří zpravidla liší.

Na internetu čas od času objeví nelegální online livestream Clash of the Stars 9 zdarma. O livestreamy zadarmo je pochopitelně velký zájem, někteří nepoctiví diváci k distribuci online streamu používají například discord nebo Tik Tok. Taková distribuce je však nelegální a pochopitelně porušuje autorská práva organizátorů či vysílatelů. Takovou formu sledování livestreamu online tedy důrazně nedoporučujeme. Organizátoři mají naštěstí k dispozici různé nástroje, jak takové livestreamy zablokovat, díky čemuž jsou schopni rychle zasáhnout a nechat odstranit účty, které Clash of the Stars takto vysílají.

Clash of the Stars 9 ppv

Takzvané ppv, tedy pay per view je elektronická vstupenka pro online sledování oficiálního livestreamu Clash of the Stars 9. Cena ppv se pohybuje od 200 do 300 korun českých podle toho, kdy si vstupenku pořídíte. Čím později, tím vyšší je většinou cena ppv.

Novby vs. Opat

Dlouhodobý spor mezi sebou mají také streameři Opat a Novby. Novby alias Jiří Bláha se naposledy pod organizací Clash of the Stars mlátil s TikTokerem Lukešem, kterého nakonec porazil technickým KO. Jeho dalším soupeřem měla být právě další kontroverzní internetová celebrita, Opat.

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Libuje si v kontroverzích a na livestreamech holduje alkoholu, na tom všem staví svoji karieru český streamer Novby.

Oba streameři za sebou mají řadu kontroverzních kauz a oba byli na streamovacích platformách několikrát zablokovaní. Novby během živého vysílání na internet a pod vlivem alkoholu dokonce kálel či močil, kolega Opat zase pod vlivem alkoholu narušoval gamingové turnaje.

Aleš Bejr vs. Pavel Novotný

Největší událostí je pravděpodobně zápas hvězdy Clash of the Stars a kontroverzního youtubera Aleše Bejra, který se stal známým především díky svým videím s pardubickými bezdomovci a následně právě působením v bojové organizaci Clash of the Stars.

Aleše údajně rozčílila nedávná prohlášení Pavla Novotného o Aničce Slováčkové, a proto se rozhodl řeporyjského starostu vyzvat na zápas. Učinil tak v rámci předchozího galavečera Clash of the Stars 8. V publiku byl přítomen sám Pavel Novotný, ten výzvu přijal a slíbil, že s Alešem v Praze „vytře podlahu.“

Samir vyloučen

Majitel organizace Tomáš Linh Le Sy zveřejnil den po tiskové konferenci vyjádření, ve kterém odsoudil agresivní slovní útoky bojovníka Samira na adresu jeho soupeřů, a bojovníka z turnaje okamžitě diskvalifikoval. Pro kočkokluky prý nyní hledá organizace nového soupeře. Tomáš Linh Le Sy se také omluvil LGBT komunitě, na kterou byly převážně Samirovi útoky směřovány.

Výsledky Clash of the Stars 9

Pdívejte se live na výsledky z předchozího Clash of the Stars 9. Jméno vítěze každého zápasu je zvýrazněno v tabulce.

Zápasník

versus

Zápasník

Zdeněk Godla

TKO

Pavel „Král bulváru“ Novotný

Daniel „Seaser“ Siruček

TKO

Daniel „Opat04“ Suchomel

Angeli „Angie“ Mangombe

TKO

Hanka „KrutoHanka“ Gelnárová

Josef „Tyson“ Škop

TKO

Hynek „Shelby“ Hospodářský

Alexandr „Cverminator“ Cverna

KO

Michal Kotalík

Martin Kocián

KO

Jack Hamid

Ladislav Gál

deathmatch

 

René „Rendys“ Blahovský

SUB

Marek „Syrský kazatel“ Končok

Stanislav „Fryhow“ Popelka

SUB

Jakub Jan „Fidorkus“ Fedor

Alex Zach

SUB

Kevin Dužda 

Pavla Kladivová

TKO

Natálie Vacková

Jan „Kokajino“ Koky

TKO

Patrik „Král Montáže“ Zezula

Michal „Psychomichal“ Peštuka

TKO

Michal Frolík

Záznam tiskovky Clash of the Stars 9

Organizace pravidelně několik týdnů před galavečerem pořádá tiskovou konferenci, která je plná kontroverzních proslovů a konfrontací mezi bojovníky.

Jinak tomu nebylo ani v případě představení účastníků devátého Cots. O největší kontroverzi vzbudil bojovník Samir, kterého čeká duel s Kočkokluky. na své soupeře okamžitě slovně, ale i fyzicky agresivně zaútočil. Vadil mu především fakt, že jako muži nosí kočičí uši a převlékají se za kočky.

V bizarním kostýmu se dostavil divákům již dobře známý Aleš Bejr. V převleku řezníka si okamžitě vyhlédl jednoho z promotérů, se kterým má dlouhodobý spor, speakera Jíru a postavil se k němu čelem. Ten si již předem k sobě povolal security, aby jej Aleš Bejr nemohl agresivně napadnout podobně jako na galavečeru Clash of the Stars 8.

Záznam z tiskové konference byl platformou Youtube odstraněn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama