Streamer Novby: Za ušmudlaných 300 tisíc s Opatem zápasit nebudu
i Zdroj: Kick.com
Zábava Článek Streamer Novby: Za ušmudlaných 300 tisíc s Opatem zápasit nebudu

Streamer Novby: Za ušmudlaných 300 tisíc s Opatem zápasit nebudu

Jarmil Černý

Jarmil Černý

Český streamer Novby se rozčílil ve svém nedávném vysílání, na vině je pravděpodobně nabídka na MMA zápas s konkurenčním streamerem Opatem.

Reklama

Když se český streamer Novby během svého výletu do Španělska nacházel na hotelu, prozradil, že má příležitost zazápasit si v rámci MMA organizace Clash of the Stars se svým dřívějším kamarádem a současným rivalem, streamerem Opatem.

Clash of the Stars 9 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat
i Zdroj: Tisková konference Clash of the Stars 9

Clash of the Stars 9 - program, zápasy, výsledky, kde sledovat

Clash of the Stars 9 a spolu s ním i bitvy internetových celebrit se představí na dalším galavečeru. Našlapaný fight card…

Náhle si však uvědomil, že za jeho poslední vystoupení nedostal takovou sumu peněz, kterou si představoval. Podle streamera by tentokrát mohlo jít o „ušmudlaných“ 300 tisíc korun, kdežto jeho soupeř Opat by si údajně mohl přijít za stejný zápas třeba na 700 tisíc a to prý kvůli jeho větší popularitě na sociálních sítích.

„Ať si zápasí s Jirkou Králem, žádný Novby nebude,“ rozčílil se Novby. „Přeplatili Opata a mě chtějí utnout tipec,“ pokračoval. Prozradil také, že svému trenérovi by přenechal 30%, čímž by se jeho odměna ještě rapidně snížila.

„Včera jsem si tohle neuvědomil, protože jsem byl v autobuse plném lidí, teď si to teprve uvědomuju, že on dostane třeba 700 a já ušmudlaných 200, tak to ne,“ zakončil Novby rozmluvu se svými diváky v chatu a šel údajně zavolat organizátorům.

Opat04 dostal trvalý ban na Twitchi, skončil v nemocnici a možná bude otcem

Novby alias Jiří Bláha se naposledy pod organizací Clash of the Stars mlátil s TikTokerem Lukešem, kterého nakonec porazil technickým KO. Jeho dalším soupeřem měla být právě další kontroverzní internetová celebrita, Opat. Oba streameři za sebou mají řadu kontroverzních kauz a oba byli na streamovacích platformách několikrát zablokovaní. Novby během živého vysílání na internet a pod vlivem alkoholu dokonce kálel či močil, kolega Opat zase pod vlivem alkoholu narušoval esportové turnaje.

Streamer citovaný záznam vysílání z internetu již smazal, redakce Grunexu ho však má k dispozici. 

Aktualizace: O pár dní později se na úvodní tiskové konferenci Clash of the Stars 9 oba aktéři nakonec objevili a společný zápas potvrdili.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama