Esport CS 2 Článek Kolín je můj druhý domov, tvrdí legendární GeT_RiGhT

Kolín je můj druhý domov, tvrdí legendární GeT_RiGhT

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

10 let po neuvěřitelném vítězství v Kolíně nad Rýnem se Christopher "GeT_RiGhT" Alesund v exkluzivním rozhovoru rozpomíná na to, co pro něj IEM Cologne znamená.

Reklama

Ninjas in Pyjamas byli nezastavitelnou silou na počátku nové éry Counter-Striku, když v roce 2012 vyšel Counter-Strike: Global Offensive. Jejich rekord 87 vyhraných map v řadě zatím nikdo nepřekonal a vypadá to, že ani nepřekoná. GeT_RiGhT byl součástí téhle éry, která pak vyvrcholila o dva roky později na ESL One Cologne 2014, kdy poprvé a naposledy pozvedl jako hráč Major trofej.

Pozvedl ji ale ještě dvakrát, tentokrát už však v roli trophy bearera, tedy nosiče trofeje - ceremoniální role, která je však pro hráče obrovskou poctou. V jeho případě se tomu tak stalo v roce 2021 ve Stockholmu, jeho domovském městě, a pak nyní v Kolíně nad Rýnem. Která příležitost pro něj byla významnější a zajímavější? A jak hledí na změny v Counter-Strike 2? To a mnohem víc jen v exkluzivním rozhovoru!

GeT_RiGhT patří mezi skupinu talentovaných streamerů, kteří spolu s Monster pomohli udělat z letošního IEM Cologne unikátní zážitek. Zavzpomínejte si s námi!

Reklama
Reklama

Sponzorovaný redakční článek

Autorem textu je redaktor našeho webu. Jedná se o nezávislý článek, který mohl vzniknout díky finanční podpoře partnera. Děkujeme!

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama