Esport CS 2 Článek "Hrajeme dobře, pořád je ale kam se zlepšovat," tvrdí vítěz IEM Cologne 2024!

"Hrajeme dobře, pořád je ale kam se zlepšovat," tvrdí vítěz IEM Cologne 2024!

Michael Douša Pavla Doušová

Michael Douša, Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Finále IEM Cologne 2024 byla horská dráha pro všechny sledující i pro hráče samotné. Co nám k tomu v exkluzivním rozhovoru řekl Lotan "Spinx" Giladi?

Reklama

Vitality mají za sebou vcelku úspěšný rok 2024, kdy se dostali několikrát do play-off, z toho dvakrát se dostali až do finále. Konkrétně na ESL Pro League Season 19, které nakonec vyhráli MOUZ, a IEM Dallas, kde nakonec zvítězili G2. Je tak pochopitelné, že celý tým netrpělivě čekal na to, až se jim konečně poštěstí natolik, aby padla i trofej. To se jim podařilo právě na IEM Cologne 2024 v Katedrále Counter-Striku, kde je každé vítězství o to více speciální. 

Souboj s NaVi trval celkem čtyři mapy, na třetí mapě se šlo až do trojitého přesčasu a i na to jsme se ptali Lotana “Spinx” Giladiho. I přes mínění fanoušků, že jakmile vyhrají onu nekonečnou mapu, mají to v kapse, on si to nemyslí. “Nikdy ještě není konec. Nikdy si neříkáme, že to máme za sebou a vítězství je naše.” tvrdí Spinx. “Soustředíme se na to, abychom vyhrávali další kola a hráli v daném momentě naplno. Říkali jsme si, že hrajeme dobře, ale že to stále jde lépe, a o to jsme se snažili.”

Víc ale v exkluzivním rozhovoru přímo z místa!

Reklama
Reklama

Sponzorovaný redakční článek

Autorem textu je redaktor našeho webu. Jedná se o nezávislý článek, který mohl vzniknout díky finanční podpoře partnera. Děkujeme!

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama