Čekáme na tebe, vzkazuje m0NESY legendě Counter-Striku
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Čekáme na tebe, vzkazuje m0NESY legendě Counter-Striku

Čekáme na tebe, vzkazuje m0NESY legendě Counter-Striku

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

G2 se nedočkali stejného výsledku a stejné pompy jako na loňském IEM Cologne. Zatímco loni mohli pozvednout trofej, tentokrát skončili už ve čtvrtfinále. A Ilja "m0NESY" Osipov tak nemohl poslat svou zprávu do světa.

Reklama

Zbrusu novým G2 s novým kapitánem i novou hvězdou se nepovedlo dostat ani do semifinále. Se zklamáním se balili ze stage a neměli tak ani dost prostoru na to, aby svým fanouškům vzkázali, co by rádi. Včerejšek nebyl o nich, ale o jejich úspěšných vyzyvatelích, kterými jsou MOUZ. 

M0NESY však měl na srdci jednu zprávu, kterou tak musel směřovat světu skrze twitter a nikoliv přímý přenos. Ta mířila na legendu Counter-Striku, Oleksandra “s1mple” Kostyljeva, který je od příchodu Counter-Striku 2 bez týmu a bez práce. Zčásti je to jeho vlastním zaviněním, když ze začátku byl přehnaně kritický ke stavu hry, zčásti i vnějšími okolnostmi esportové scény. 

s1mple - PGL Major Stockholm
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
s1mple - PGL Major Stockholm

Přeci jen, když jediný váš oficiální zápas je s nefunkční sestavou Falcons, který jste ještě k tomu prohráli, není to úplně stoprocentně vaše vina. M0NESY si však tohle všechno uvědomuje. A tak s1mplovi, kterého označuje jako člověka, který inspiroval miliony lidí, včetně jeho samotného, vzkazuje následující:

Sašo, všichni čekáme na tvůj návrat na profesionální scénu! Je načase udělat z tvých haterů zase fanoušky.

S1mplův návrat na scénu je totiž stále v nedohlednu. Jeho projekt online kurzu dopadl špatně, žádný tým zatím nedává najevo, že by o jeho služby jakožto riflera ani AWPera měl zájem, a tak pořád není jisté, kdy se ho dočkáme. Doufejme však - už jen proto, aby CS scéna byla zase o něco zajímavější - že se ho brzy dočkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama