IEM Cologne jede ve velkém stylu. Kdo se ujme legendární trofeje?
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek IEM Cologne jede ve velkém stylu. Kdo se ujme legendární trofeje?

IEM Cologne jede ve velkém stylu. Kdo se ujme legendární trofeje?

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

IEM Cologne je diamant mezi Counter-Strikovými turnaji. Legendární aréna, legendární týmy, legendární místo. Co víc si přát?

Reklama

Šest špičkových týmů, jedna jediná trofej. Letošní IEM Cologne už jen kvalitou zápasů ve skupinové fázi překonalo veškerá očekávání, ať už jde o vynikající výkony portugalských SAW či neuvěřitelný comeback FaZe v eliminačním zápase proti jejich bývalému hráči, takový Counter-Strike se jednoduše jen tak nevidí.

V pátek nás čekají dvě čtvrtfinále - FaZe proti SAW, kteří už jsou usazení na serveru a bojují o postup do semifinále, a souboj domácích miláčků MOUZ proti zbrusu novým vyzyvatelům G2, kteří zatím převálcovali skoro každého, kdo jim přišel do cesty. Do semifinále ale může vždy postoupit jen jeden.

Photo credits: Monster Energy
i Zdroj: Monster Energy
Photo credits: Monster Energy

Na IEM Cologne je totiž příběhů víc než dost. Prokáží G2 své kvality i přes vlnu kritiky na výběr nového kapitána? Mají FaZe pořád ještě tu energii, kterou jsme mohli vidět na začátku minulé sezony? Předvedou NaVi zase tu skvělou, vypilovanou a takticky geniální hru, která jim vyhrála první letošní Major?

Každý fanoušek si najde v Kolíně nad Rýnem to své. A je nám velkou ctí být opět u toho! Sledujte proto sociální sítě Grunexu, ať vám z IEM Cologne nic neuteče!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama