G2 jedou domů, myšáci se prokousali do semifinále!
i Zdroj: Photo Credits: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek G2 jedou domů, myšáci se prokousali do semifinále!

G2 jedou domů, myšáci se prokousali do semifinále!

Michael Douša Pavla Doušová

Michael Douša, Pavla Doušová

Platformy Windows PC

I přesto, že G2 v posledních týdnech ukazovali oslnivě skvělé výkony i proti složitým oponentům, tentokrát tomu tak nebylo, navrch měli velmi jasně MOUZ.

Reklama

Druhý čtvrtfinálový zápas proti sobě postavil G2 a MOUZ, dvě německé organizace s masivním počtem fanoušků, které momentálně hrají na domácí půdě. V hale se tak mísí emoce v každém z diváků, ať už lokálních anebo ne.

V MOUZ se v poslední době žádné změny neděly, vše zůstalo tak, jak bylo při zimní hráčské pauze. Naopak G2 vyměnili rovnou dva hráče. Od změn v G2 se spolu tyto dva týmy neutkaly, dnes to tak byla premiéra.

Naposledy proti sobě hráli na IEM Dallas 2024, tudíž v květnu, kdy vítězně odešli G2 se skórem 2-1 na mapy. Tentokrát G2 tak šťastný konec neměli.

NiKo; G2. IEM Cologne 2024
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
NiKo; G2. IEM Cologne 2024

Začalo se na Dust2, výběru G2, kde si v poslední době budovali slušné skóre. Tentokrát to ale nevyšlo tak, jak chtěli, v prvním poločase G2 vedli o dva body, takže dotáhnout to nebylo tak složité. Na counter-teroristické straně ale byli G2 tentokrát neúspěšní, získali pouhé dva body a MOUZ tak dotáhli a následně vyhráli mapu 13-9.

Mirage, další mapa, na které G2 v poslední době válí, dopadla velmi podobně. V první polovině vedli MOUZ o dva body, G2 v druhém poločase ale tentokrát získali pouze tři body. Jednalo se tak ze strany G2 o lehce chabou hru, hlavně poté, co v posledních týdnech předváděli neuvěřitelně dominantní hry.

G2 bohužel ze čtvrtfinále jedou domů, naopak MOUZ dostanou v sobotu v 19:00 šanci postavit se Natus Vincere a pokusit se tak o domácí trofej.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama