Předplatné Xbox Game Pass rozšíří dvě zbrusu nové strategie
i Zdroj: 11 bit studios
Hry zdarma Článek Předplatné Xbox Game Pass rozšíří dvě zbrusu nové strategie

Předplatné Xbox Game Pass rozšíří dvě zbrusu nové strategie

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Microsoft oznámil tituly, které přibydou do služby Xbox Game Pass v druhé polovině září. Mezi nimi se objeví i nově vydaný Frostpunk nebo konkurence série Civilization.

Reklama

Další zajímavé hry míří do předplatné služby Xbox Game Pass Ultimate a PC. Rozšiřující dávka potěší především příznivce strategií, protože v den vydání přibydou novinky Frostpunk 2 a ARA: History Untold.

Mikrotransakce v Diablo 4 už vydělaly Blizzardu přes 150 milionů dolarů
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Mikrotransakce v Diablo 4 už vydělaly Blizzardu přes 150 milionů dolarů

Hráči Diabla 4 už utratili na mikrotransakcích přes 150 milionů dolarů. To tvoří zhruba 15 % celkového zisku. S vydáním nové…

Ještě před nimi však již 19. září bude součástí služby Wargroove 2. Tahovou strategii bude možné spustit na počítačích, konzolích i v cloudu. Tvůrci lákají na dobrodružství plné nepravděpodobných přátelství, neznámých protivníků a ošklivých plánů pomsty. Hráči rovněž mohou navrhovat a sdílet mapy, scény a kampaně.

O den později, tedy 20. září, bude pro PC uživatele dostupný Frostpunk 2. Známá survival strategická značka od polské společnosti 11 bit studios hráče zavede do postapokalyptického zmrzlého světa, kde se musí starat o svou kolonii přeživších. Při budování města budou prozkoumávat okolí, čelit těžkým rozhodnutím ovlivňujícím další vývoj a hlídat si záda před nepřáteli.

Novinka na poli 4X strategií ARA: History Untold bude rovněž hratelná pouze na počítačích, a to od 24. září. Titul vytvořený pod záštitou Xbox Game Studios chce konkurovat zavedené sérii Civilization. Vývojáři proto slibují inovativní hratelnost. Jádrem však zůstává budování zvoleného dříve či stále existujícího národa, objevování světa, získávání zdrojů, válčení i diplomacie.

Kromě her všichni předplatitelé Game Passu získají nové skiny, XP boost a mytické předměty do střílečky Overwatch 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama