S.T.A.L.K.E.R. 2 obdrží po vydání multiplayer
i Zdroj: GSC Game World
Gaming STALKER 2 Článek S.T.A.L.K.E.R. 2 obdrží po vydání multiplayer

S.T.A.L.K.E.R. 2 obdrží po vydání multiplayer

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Očekávané pokračování populární série survival stříleček se nám pomalu blíží a vývojáři prozradili, co nás čeká po vydání.

Reklama

S.T.A.L.K.E.R. 2 je ve vývoji už nějaký pátek, to ovšem nic nemění na tom, že i přes to byl odložen na listopad z původního zářijového data vydání. Objevil se také nedávno na Gamescomu a vývojáři nám přiblížili pár věcí, na které se můžeme těšit po vydání hry.

Server WCCFTech vyzpovídal vývojáře a ti nám prozradili, na co se po vydání můžeme těšit. Bohužel tyto věci se nestíhají vypilovat do listopadu, ale jestli budou stát za to, tak trocha čekání neuškodí. Konkrétně se jedná o technologii ray tracingu, která nestihne být přítomná při vydání, ovšem vývojáři už s ní nějakým způsobem pracují. Co při vydání bude k dispozici je technologie DLSS od Nvidie.

Obsahově se můžeme těšit na multiplayer. GSC Game World už tuto informaci několikrát zmiňovali, šlo tedy spíše o připomenutí a ujištění, že plány na režim pro více hráčů jsou stále ve hře. bohužel k tomuto tématu nebyly prozrazeny bližší informace a tak si budeme muset ještě počkat na to, jak to bude celé vypadat. Každopádně by tento herní režim mohl pomoci S.T.A.L.K.E.R.A. 2 udržet na obrazovkách hráčů ještě nějakou dobu po tom, co všichni budou mít kampaň už dávno dohranou. 

Řeč přišla také na modifikace. Starší díly série jsou známe svou modovatelností a popularitou jednotlivých komunitních modů. Jinak tomu nebude ani u dvojky a vývojáři chystají plnou podporu modifikací i na konzolích. S.T.A.L.K.E.R. 2 vychází 20. listopadu na PC a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama