Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest
i Zdroj: Summer Game Fest
Gaming Článek Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 6. 2024 19:44

Novinky z prostředí Kingdom Come: Deliverance 2, nová Civilizace či rozšíření pro Alan Wake 2. To vše nabídla úvodní prezentace Summer Game Fest.

Reklama

Před začátkem se představitelé festivalu nechali slyšet, že se máme těšit spíše na novinky k již představeným titulům, dlouho očekávanou ale byla například prezentace od vývojářů z 2K, v rámci které by mělo dojít k představení nové hry. Byť se nejprve spekulovalo o nové hře FIFA či Mafii, nakonec se vývojáři vytasili se sedmým dílem Civilizace.

Podívejte se na chronologický přepis prezentace.

23:00

Začátek prezentace

23:01

Geoff Keighley uvedl úvodní prezentaci. Poděkoval za přízeň a zmínil, že se herní průmysl nachází v těžkém období protože mnoho společností propouští nebo propustilo své vývojáře. Těm vyjádřil podporu.

23:03

Prezentaci otevřel gameplay trailer akční adventury LEGO hry Horizon Adventures. Vydání proběhne kolem Vánoc roku 2024 na PC, PlayStation 5 a Nintendo. Dostupný má být cross-play umožňující hrát všem hráčům dohromady. Náplní hry, na níž společně pracují studia SOBO a Guerilla, bude prozkoumávat různorodý svět, čelit kostkovaným nepřátelům a plnit trhlé úkoly.

 

23:07

Následovala ukázka od autorů Chivalry. Hororovou zombie akci No More Room in Hell 2 bude možné hrát v kooperaci až pro 8 hráčů.

23:09

Viděli jsme také krátkou ukázku Harry Potter: Quidditch Champions. Titul přiletí 3. září. Od prvního dne bude dostupná v předplatném Playstation Plus a autoři slibují autentický famfrpálový zážitek.

 

23:10

Kooperace Cuffbust zase nabídne zážitek z online útěku z vězení až pro 20 hráčů.

23:13

V premiérovém traileru se ukázalo také Star Wars Outlaws od Ubisoftu. Vydání je naplánované na 30. srpna roku 2024.

 

23:15

Následovala ukázka indie hry Neva.

23:16

První velké oznámení na sebe nenechalo dlouho čekat. Odhalen byl první trailer Civilizace VII. Vyjít by měla v roce 2025 na Steamu, PS5, PS4 a také Xbox One, Xbox Series X a S a v neposlední řadě Nintendo Switch. Vydání na PC a konzole by mělo proběhnout ve stejný den. Titul má nabídnout jedinečný zážitek. Více informací poskytnou vývojáři letos v srpnu.

23:20

Viděli jsme ukázku z akčního RPG Black Myth: Wukong. Hra vyjde 20. srpna roku 2024 na PC, PS5 a Xbox Series X/S.quid

23:27

Na Meta Quest zamíří exkluzivita Batman: Arkham Shadow, který se představil v traileru.

23:32

Taktická střílečka Delta Force: Hawk Ops bude dostupná zdarma. Na Summer Game Fest ukázala první gameplay záběry. Konkurovat bude pravděpodobně multiplayerovým módům Call of Duty či taktickým hrám jako Rainbow Six: Siege.

 

23:44

Blumhouse Games promluvili o svojí první hororové hře. Fear the Spotlights dorazí na PC a konzole.

23:47

Mnohé hráče možná překvapila ukázka traileru retro hříčky na motivy populárního dětského seriálu Power Rangers.

23:50

České srdce zaplesalo při zcela novém traileru Kingdom Come: Deliverance 2. Ten ukázal části nové mapy, kuše, psi a také pořádně vyostřený slovník hlavních protagonistů. Došlo také na intimní okamžiky a objevil se i farář Bohuta.

 

23:57

Na pódium dorazili vývojáři z malého nezávislého studia The Game Bakers a představili svůj nový titul Cairn. Hlavním motivem je horolezectví, cílem bude především dosáhnout vrcholu a hlavně přežít.

00:09

Tvůrci Among Us se vytáhli hned s několika krátkými ukázkami připravovaných indie titulů. Nezapomněli ani na ukázku z nového seriálu z prostředí Among Us.

00:13

V novém story-traileru se ukázalo MMO s otevřeným světem na motivy filmů a knižních sci-fi románů Duna. Dune Awakening bude dostupná na Steamu, PS5 a Xbox Series X/S.

00:21

Novinky představila kompetitivní střílečka z první osoby The Finals. Hráči se mohou těšit na nový herní mód, zbraně a další kosmetický obsah.

00:22

First Descendant obdržel datum vydání. Free to play hra dorazí 2. července 2024. Spolu s oznámením data vydání jsme dorazila i zcela nová akční upoutávka.

00:24

Studio Remedy Entertainment se podělilo o novinky ze světa Alan Wake 2. Vyjde fyzická deluxe edice a také sběratelská edice hry. Hra také dostane rozšíření nazvané Night Springs. Bude obsahovat tři epizody se třemi oblíbenými herními charaktery. Dostupné bude do 24 hodin od oznámení.

00:35

Na Summer Game Festu nechyběli ani vývojáři Valorantu, aby představili konzolovou verzi pro PS 5 a Xbox Series X/S. Obsahovat bude od začátku všechny současné agenty z PC verze. Beta odstartuje 14. června.

 

00:53

V novém gameplay traileru se představila akční bojovka Phantom Blade Zero. Vyzkoušet si ji mužete kromě Summer Game Festu také na Gamescomu.

01:00

Prezentace skončila

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama