Civilization VII oficiálně představena. Má jít o revoluční díl
i Zdroj: 2K
Gaming Civilization VII Článek Civilization VII oficiálně představena. Má jít o revoluční díl

Civilization VII oficiálně představena. Má jít o revoluční díl

Josef Ventrča

Josef Ventrča

8. 6. 2024 00:02

Sid Meier's Civilization VII bylo očekávané oznámení od 2K během letošního Summer Game Festu. Titul má nabídnout jedinečný zážitek na všech platformách, včetně starších generací konzolí.

Reklama

Série Sid Meier's Civilization patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější 4X strategie, jejíž kvality se snaží dohnat mnoho jiných titulů. Fanoušky po dlouhých osmi letech od vydání posledního titulu tak může potěšit, že společnost 2K spolu se studiem Firaxis Games chystá již sedmý díl. Ten zamíří v příštím roce na počítače, minulé i současné generace konzolí PlayStation a Xbox, a taky na Nintendo Switch.

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest
i Zdroj: Summer Game Fest

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest

Novinky z prostředí Kingdom Come: Deliverance 2, nová Civilizace či rozšíření pro Alan Wake 2. To vše nabídla úvodní…

7. 6. 2024 19:44

Po krátkém úvodním traileru během Summer Game Festu tvůrci rovněž slíbili, že více informací poskytnou letos v srpnu. Pravděpodobně tak můžeme očekávat i ukázku z hraní, kde má dojít na odhalení revolučních vlastností hry a inovací.

„Nesmírně se těšíme na ukázku Civilization VII, která představuje vrchol tří desetiletí inovace a zdokonalování strategií,“ uvedli zástupci společnosti 2K.

I sedmý díl bude 4X strategií, ve které hráči zakládají svou civilizaci, staví města a architektonické divy, aby rozšířili své území, dobývají nebo spolupracují s konkurenčními civilizacemi v honbě za prosperitou a prozkoumávají daleké končiny neznámého světa.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama