Famfrpálová hra Qudditch Champions zná datum vydání
i Zdroj: Unbroken Studios
Gaming HP: Quidditch Článek Famfrpálová hra Qudditch Champions zná datum vydání

Famfrpálová hra Qudditch Champions zná datum vydání

Václav Brixí

Václav Brixí

8. 6. 2024 00:09

V úvodní části letošního Summer Game Festu jsme se dočkali i data vydání titulu Quidditch Champions. K vidění byl i nový trailer.

Reklama

Společnost WB Games ve spolupráci s vývojáři z Unbroken Studios konečně potěšili fanoušky Harryho Pottera a v rámci prezentace Summer Game Fest oficiálně oznámili, kdy se dočkáme očekávané famfrpálové akce. Titul Quidditch Champions bude dostupný 3. září pro PlayStation 4 a 5 , Xbox One a Series X/S, Nintendo Switch, Steam a Epic Games Store. 

Jednotlivé zápasy si budete moci užívat samostatně nebo v kooperaci s kamarády. Podle dostupných informací si hráči budou muset vybírat, jakou roli budou v týmu plnit: útočníka, odrážeče, brankáře či chytače. V rámci tiskové zprávy, která byla vydána krátce po odhalení data vydání, se však objevuje zajímavá informace. Ta tvrdí, že předplatitelům služby PS Plus bude hra k dispozici „bez dalších poplatků“ od 3. září do 30. září. To může znamenat, že bude mít hra pro hráče na PS připravenou nějakou formu trial verze.

"Quidditch Champions dává fanouškům možnost ponořit se hlouběji do světa Harryho Pottera a zahrát si tento oblíbený kouzelnický sport. Usilovně jsme pracovali na vytvoření autentického famfrpálu, který si můžete zahrát sami nebo s přáteli a který je autentickým ztvárněním tohoto fanoušky oblíbeného sportu.“ zní vyjádření studia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama