Red Dead Redemption konečně na PC, informaci odhalil popis na PS
i Zdroj: Take-Two Interactive
Gaming Red Dead Redemption Článek Red Dead Redemption konečně na PC, informaci odhalil popis na PS

Red Dead Redemption konečně na PC, informaci odhalil popis na PS

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Po více než 14 letech se PC hráči konečně dočkají jednoho z klenotů videoherní historie. Podle popisu hry v Playstation katalogu se Red Dead Redemption chystá na PC.

Reklama

Legendární westernová akce Red Dead Redemption se po loňském upgradu na novou generaci konzolí pravděpodobně dostane do rukou i natěšeným PC hráčům. Informace odhalila poměrně bizarní chyba v popisu hry na PS Storu. Té si ihned povšiml uživatel Wario64 a sdílel ji v příspěvku na sociální síti X. Hned v úvodu popisu stojí v překladu :“Zažij epické westernové dobrodružství, které definovalo jednu generaci - nyní vůbec poprvé na PC”

Důvěryhodnost této uniklé informace potvrzuje i fakt, že v době poslední zálohy stránky v dubnu 2024 nebyla přítomná žádná zmínka o PC verzi. Což naznačuje, že se jedná o aktuální změnu. Studio Rockstar se k situaci doposud oficiálně nevyjádřilo.

Co se týče obsahu PC verze, měly by být zahrnuty veškeré bonusy z Game of the Year edice a rovněž expanze Undead Nightmare. Stejně tak i všechna technická vylepšení konzolové verze z roku 2023. Očekávané jsou i specifická PC vylepšení pro podporu zvýšeného rozlišení, počtu snímků za sekundu, prostorového zvuku a dalšího příslušenství.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama