Neoznámenou hru od Valve již hraje přes 200 tisíc hráčů
i Zdroj: Tim Eulitz, CC BY 4.0
Gaming Deadlock Článek Neoznámenou hru od Valve již hraje přes 200 tisíc hráčů

Neoznámenou hru od Valve již hraje přes 200 tisíc hráčů

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Platformy Windows PC

Nejnovější hra od Valve ještě nebyla ani oznámena a už do ní má přístup přes 200 tisíc hráčů.

Reklama

Valve stojí za populárními hrami jako je série Half-Life a Portal nebo nestárnoucí klasiky jako Left 4 Dead a Team Fortress 2. Už je to řada let, co vyšla poslední hra od tohoto studia, nicméně nejnovější statistiky ukazují, že jejich zatím neoznámená hero shooter hra Deadlock, je v testování.

V posledním týdnu hrálo neoznámenou hru Deadlock v jeden moment přes 10 000 hráčů a přístup do ní má více jak 200 tisíc účtů, což je při nejmenším náznak, že se hra posouvá ve vývoji a již začalo její testování v plné polní. Úniky naznačují, že Deadlock je zcela nová IP od Valve a mohli bychom se tedy dočkat zcela unikátního počinu. Není to tak dlouho, co Valve žádalo o trademark na značku Deadlock a spolu s tím uniklo i pár minutových záběrů přímo ze hry. I přes to jsme se od Valve nedočkali žádného oficiálního vyjádření ani potvrzení vývoje. 

Nad marketingovou strategií pro Deadlock si můžeme pouze lámat hlavu. Žádné informace a spousty hráčů s přístupem pro ještě neoznámenou hru? Celý titul je zahalen tajemstvím. Je pravdou, že Valve mělo v posledních letech plné ruce práce, ať už s vydáním nového dílu Counter-Striku nebo s implementováním funkce rodiny na Steamu, to ovšem neznamená, že si fanoušci nezaslouží vědět trochu více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama