Nové Call of Duty nás vezme do 90. let, nabídne i zombíky
i Zdroj: Activision
Gaming Black Ops 6 Článek Nové Call of Duty nás vezme do 90. let, nabídne i zombíky

Nové Call of Duty nás vezme do 90. let, nabídne i zombíky

Václav Brixí

Václav Brixí

10. 6. 2024 15:45

Xbox Games Showcase se na závěr vytasilo s 25 minutovým videem, které se plně věnovalo novému Call of Duty: Black Ops 6. Známe příběhové zasazení i novinky v hratelnosti.

Reklama

Novinkami ohledně titulu Call of Duty: Black Ops 6 se dnes rozhodně nešetřilo. Nejenže jsme se v úvodu dočkali příběhového traileru, na konci prezentace byl navíc tomuto očekávanému titulu vyhrazen téměř 25 minutový úsek, ve kterém nám byly detailně představeny herní mechaniky, příběhové zasazení i multiplayerové módy.

Kampaň hráče tentokrát zavede do počátku 90. let. Mělo by se jednat o klasický Black Ops zážitek, ve kterém nebude nouze o akci a tajná spiknutí. Skryté síly zde infiltrovaly vládu Spojených států amerických a označují za zrádce všechny, kteří se jim postaví na odpor. Bude na hráči a jeho spojencích, aby tuto konspiraci zastavili všemi možnými prostředky. Nic ale nebude jednoduché. Bude nutné se pustit do hlubokých intrik, které nejednomu můžou zamotat hlavu. Figurovat zde budou již známé postavy ze série Black Ops, ale dočkáme se i nových svěžích tváří.

Co se multiplayeru týče, bude v den vydání dostupných šestnáct zbrusu nových map. Jednat se bude o dvanáct velkých 6v6 map a čtyři menší Strike mapy. Hráče navíc prověří nové funkce, jako například “Omnimovement”, který umožní dynamicky sprintovat, klouzat se či uskakovat libovolným směrem. Novinkou je i funkce “inteligentního pohybu”, která by měla hráčům v určité míře asistovat při pohybu tak, aby mohli plynule provádět složité manévry. Zvýšil se i počet zásahových oblastí nepřátel, který jednak zvyšuje přesnost registrace zásahů, a taktéž umožňuje vytvářet realističtější animace úmrtí.

Black Ops 6 navíc vrací oblíbený kooperativní režim Round-Based Zombies, ve kterém hráči pomocí bohatého arzenálu likvidují hordy nemrtvých. Očekávat můžete ikonické zbraně, nové i vracejí se vylepšení, pestrou paletu odporných nepřátel, kterým budete muset čelit, a spousty tajemství a easter eggů, které budete muset objevit. 

Call of Duty: Black Ops 6 vychází 25. října n PC, PlayStation 4 a 5 a samozřejmě Xbox Seris X a S. Od prvního dne pak bude dostupný pro předplatitele Gamepassu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama