Naštvaný Keanu Reeves řádí v novém traileru na filmového Sonica
i Zdroj: Paramount Pictures & SEGA
Zábava Článek Naštvaný Keanu Reeves řádí v novém traileru na filmového Sonica

Naštvaný Keanu Reeves řádí v novém traileru na filmového Sonica

Václav Brixí

Václav Brixí

Právě byl odhalen nový trailer na pokračování filmové série Ježek Sonic. V pořadí již třetí díl láká na populární akční hvězdu. Hlavního záporáka ztvární Keanu Reeves.

Reklama

Po dlouhém čekání je to konečně tu. Ježek Sonic se již potřetí vrací na stříbrná plátna a vypadá lépe, než kdy předtím. Ve snaze navázat na poměrně velký úspěch předchozích dvou dílů, navíc přivádí značnou posilu do hereckého obsazení. Roli hlavního záporáka si střihne známá hvězda akčních filmů, Keanu Reeves. Není to přitom poprvé, co se objeví v podobném snímku.

Samotný trailer je nabitý akcí a působivými vizuálními efekty. V novém pokračování se kromě Sonica (Ben Schwarz) a jeho protivníka Shadow the Hedgehoga (Keanu Reeves) vrátí i ikonické postavy předchozích dílů. A to konkrétně Tails v podání Colleen O'Shaughnessey a Knuckles, kterému hlas opět propůjčí Idris Elba. Hrdinové však budou čelit hrozbě dosud nevídané, což je donutí hledat pomoc i tam,  kde by to dříve sami nečekali. V samotném závěru se totiž ukazuje i záporák původních dílů, Dr. Robotnik v podání Jima Carreyho. Podobně jako v herní předloze se tento neobvyklý tým pokusí zastavit Shadowa dřív, než se mu podaří ve vzteku zničit celé město.

Ježek Sonic 3 vychází již 20. prosince 2024 v americké distribuci. A o necelý týden později i u nás. Již 26. prosince si tak můžete zpestřit vánoční atmosféru i s českým dabingem k tomuto filmu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama