Vrtulníky budou ostřelovat středověké rytíře i ve filmu. Hollywood má zájem o Kingmakers
i Zdroj: Redemption Road
Zajímavosti Kingmakers Článek Vrtulníky budou ostřelovat středověké rytíře i ve filmu. Hollywood má zájem o Kingmakers

Vrtulníky budou ostřelovat středověké rytíře i ve filmu. Hollywood má zájem o Kingmakers

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Šílená střílečka Kingmakers, ve které se středověk setkává s moderními zbraněmi, pravděpodobně získá i filmové zpracování. Vývojáři se měli dohodnout s hollywoodským studiem stojícím za filmy s ježkem Sonicem.

Reklama

Střílečka Kingmakers letos ukázkou zaujala miliony lidí po celém světě. Jedinečná premisa nabídne ohromné středověké bitvy, ve kterých však hráči budou čelit rytířům prostřednictvím moderních zbraní, strojů a dokonce vrtulníků. Šílený nápad je pro herní zpracování jako stvořený. Nyní však kolují zvěsti, že o adaptaci má zájem i Hollywood.

Vrtulníkem proti rytířům. Nezávislá hra Kingmakers se stala internetovým hitem
i Zdroj: tinyBuild

Vrtulníkem proti rytířům. Nezávislá hra Kingmakers se stala internetovým hitem

Středověká akční hra Kingmakers překvapila mnoho lidí svou ukázkou, ve které předvedla nezvyklé prvky. Záměr tvůrců upoutat…

Podle serveru Insider Gaming vývojáři ze studia Redemption Road měli podepsat smlouvu na zfilmování díla. O produkci se má postarat tým Story Kitchen, který je známý především díky práci na filmech s ježkem Sonicem.

„Premisa je natolik solidní, že zaujala i lidi ze Story Kitchen,“ řekli pro Insider Gaming zástupci studia Redemption Road. Doplnili, že se i tak nadále soustředí na vytvoření ultimátní středověké fantasy hry.

K situaci se vyjádřili i ze Story Kitchen. „Akce, budování světa a zajímavé sci-fi prostředí dělají dokonalou směs pro vybudování nové strhující hollywoodské franšízy,“ sdělil producent Dmitri Johnson. Více se však k možnému zfilmování nevyjádřil.

Společnost Story Kitchen má pracovat na několika hraných a animovaných adaptacích videoherních sérií a vytváří řadu multimediálních ekosystémů. V přípravě je Dredge, Disco Elysium, Life is Strange, It Takes Two, Vampire Survivors a také Tomb Raider.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama