Brutální trailer od Marvelu, Lovec Kraven v něm bojuje s Rhinem
i Zdroj: Sony Pictures Entertainment
Zábava Článek Brutální trailer od Marvelu, Lovec Kraven v něm bojuje s Rhinem

Brutální trailer od Marvelu, Lovec Kraven v něm bojuje s Rhinem

Václav Brixí

Václav Brixí

Vyšel nový trailer na marvelovský snímek z produkce Sony Pictures Entertainment, Lovec Kraven. V traileru se nešetří brutalitou a násilím. Objevuje se i známý záporák.

Reklama

Již na konci tohoto roku se dočkají fanoušci Marvelu nového přírůstku. Po neskutečném úspěchu Rkového snímku Deadpool & Wolverine přichází další brutální antihrdina, Lovec Kraven. Nutno podotknout, že v případě nového traileru je slovo “brutální” opravdu na místě. Oproti tomu, na co jsme u superhrdinských filmů zvyklí, se zde krví a násilím rozhodně nešetří. Nejnovější ukázka se naopak snaží vytvořit dojem, že půjde o opravdu surovou akční záležitost.

Hlavní role Lovce Kravena se chopí Aaron Taylor-Johnson, který už si jednu roli u Marvelu střihl. V druhém díle Avengers s podtitulem Age of Ultron ztvárnil hrdinu Quicksilvera, bratra Wandy Maximovové. Jako Sergeje Nikolajeviče Kravinoffa ho tak budou moci diváci spatřit i v poměrně dospělejším pojetí. V traileru se Kraven vyhýbá medvědím pastem, bez milosti likviduje své nepřátelé pomocí pestrého arzenálu, a dokonce si přisvojuje zvířecí instinkty.

Film Lovec Kraven by měl čerpat inspiraci z komiksové předlohy Kraven's Last Hunt, kterou mimo jiné zpracovával i druhý díl videoherní série Spider-Man od studia Insomniac Games. Bez pavoučího muže, kterého by Kraven lovil, se tedy film bude ubírat zančně osobnějším směrem. Diváci by tak mohli očekávat spíše akci ve stylu Johna Wicka. V závěru traileru se v několika záběrech ukazuje i nové zpracování záporáka Rhina, který by i zde měl plnit roli hlavního antagonisty.

Po neúspěšných projektech, jako byl Morbius a Madame Web by Sony opravdu potřebovalo přesvědčit lidi, že stále dokáží udělat kvalitní superhrdinský film. Odpověď na otázku, zdali Kraven konečně zlomí toto prokletí, však dostaneme až 13. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama