Pokračování Lies of P může být v otevřeném světě
i Zdroj: Neowiz
Gaming Lies of P Článek Pokračování Lies of P může být v otevřeném světě

Pokračování Lies of P může být v otevřeném světě

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Studio Neowiz pravděpodobně chystá učinit ambiciózní krok. Možnosti otevřeného světa v souls-like titulu Lies of P nasvědčují pracovní inzeráty.

Reklama

Server Tech4Gamers si všiml, že vývojářské studio Neowiz zveřejnilo novou nabídku pracovního místa, v níž hledá pro chystaný titul člověka se zkušenostmi z tvorby otevřeného světa. Jelikož tato společnost pracuje na pokračování Lies of P, vyrojily se spekulace, že by pokračování povedené soulsovky mohlo mít přepracované zasazení do mnohem ambicióznější podoby.

Vývojáři Black Myth: Wukong údajně zakazují streamerům mluvit o feminismu
i Zdroj: Game Science Interactive Technology Co.

Vývojáři Black Myth: Wukong údajně zakazují streamerům mluvit o feminismu

Vydavatelé hry Black Myth: Wukong odeslali herním influencerům kontroverzní dopis se seznamem témat, která nesmí během hraní…

Neowiz v inzerátu konkrétně uvedl, že hledá field level designéra, u kterého požadují bohaté zkušenosti s hraním her v otevřeném světě. Mezi další vlastnosti uvedli, že by uchazeč měl být schopný vytvořit akci, nástroje a minihry.

Zda se ukáže, že Lies of P skutečně postoupí na vyšší úroveň a nabídne dobrodružství v otevřeném světě, je nyní nejisté. Vývojáři zatím k dohadům nevydali žádné prohlášení, a o této možnosti nepromluvili ani insideři. Zatím je jisté, že další souls-like titul vzniká v Unreal Engine 5. Předchozí díl byl vytvořený ve čtverce.

Pro případ, že neznáte Lies of P, tak vypráví příběh Geppettovy loutky Pinocchia, ovšem jinak, než jste například viděli u pohádky od Disney. Videoherní adaptace je výrazně temnější, krvavější a steampunkovější. Hrdina Pinnocchio v ní musí čelit nebezpečným nestvůrám ze zvrhlého loutkářského průmyslu. A nechybí ani možnost lhaní, která je s postavou spjatá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama