Podívejte se na nový epický souboj s bossem ve hře Black Myth: Wukong
i Zdroj: Game Science
Gaming Wukong Článek Podívejte se na nový epický souboj s bossem ve hře Black Myth: Wukong

Podívejte se na nový epický souboj s bossem ve hře Black Myth: Wukong

Václav Brixí

Václav Brixí

2. 7. 2024 12:55 1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Právě byly zveřejněny nové záběry z akčního RPG Black Myth: Wukong. Zaměřují se především na souboje s vybranými bossy. Vývojáři promluvili taktéž o vydání hry na Xboxu.

Reklama

Druhá polovina srpna bude pro hráče obdobím hojnosti. Nejenže se dočkají nového Star Wars Outlaws od vývojářů ze studia Massive Entertainment, ale čeká je taktéž akční RPG Black Myth: Wukong. To se na první pohled jeví jako audiovizuální skvost inspirující se v populárním žánru soulsborne. Vývojáři z čínského studia Game Science se rozhodli hráčům čekání opět trochu zkrátit a vydali na platformě YouTube nové záběry ze dvou bossfightů.

Kromě dechberoucího grafického zpracování působí sympaticky i flexibilita v samotných soubojích. Ačkoliv to vypadá, že hlavní postava využívá pouze jednu zbraň, hra očividně nabídne širokou škálu schopností a vybavení, díky kterým si každý hráč bude moci přizpůsobit herní zážitek svému vlastnímu stylu. Co se příběhového zasazení týče, měli by se hráči ocitnout ve světě plném zázraků a objevů staré čínské mytologie, úchvatné krajiny a nezapomenutelných postav z knihy Vyprávění o putování na západ, v češtině spíše známé pod názvem Opičí král.

Black Myth: Wukong vychází 20. srpna 2024 pouze pro platformy PlayStation 5 a PC. Verze pro konzole Xbox Series X|S je prozatím odložena. Studio Game Science se k této události vyjádřilo následovně:

“V současné době optimalizujeme verzi pro Xbox Series X|S, aby splňovala naše standardy kvality, takže nebude vydána současně s ostatními platformami. Omlouváme se za zpoždění a snažíme se minimalizovat čekání uživatelů Xboxu. Datum vydání oznámíme, jakmile bude vše splňovat naše standardy kvality.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama