G2 pokračují vítěznou šňůru, úspěšně porazili i FaZe!
i Zdroj: Photo Credits: Viola Schuldner, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek G2 pokračují vítěznou šňůru, úspěšně porazili i FaZe!

G2 pokračují vítěznou šňůru, úspěšně porazili i FaZe!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Utkání G2 a FaZe jsou pro fanoušky jakéhokoliv z týmů většinou noční můrou, protože jejich výsledky jsou často nepředvídatelné. Tentokrát vítězně odešli G2.

Reklama

FaZe, na rozdíl od G2, přes letní hráčskou pauzu nespáchali žádné změny, jejich hlavním cílem zřejmě bylo pouze posílit hvězdnou sestavu, kterou již disponují. Před změnami v G2 by se mohlo zdát, že FaZe byli úspěšnější v jejich duelech, po přidání Maria “malbsMd” Samayoi a nového kapitána Janusze “Snax” Pogorzelskiho se možná síly překlopily. 

Naposledy proti sobě týmy stály na IEM Dallas 2024 na konci května, kdy G2 také nebyli ve své klasické sestavě, ale měli záskok ve formě Jakea “Stewie2K” Yipa, který nahrazoval tehdejšího kapitána Rasmuse “HooXi” Nielsena.

Tentokrát jako první vybírali G2, kteří vzali Ancient, na kterém se jim v poslední době daří absolutně nejvíce. Tentokrát tomu tak nebylo, protože v první polovině si FaZe vybudovali lehký náskok, který v druhé pouze rozšířili a mapu vyhráli 13-9.

Naopak FaZe si vybrali Nuke, na kterém před převratem na Counter-Strike 2 G2 dominovali. Zde se zase nedařilo vybírajícím, kteří získali tři body v každé z polovin, což na vítězství bohužel nestačilo.

Rozhodující mapou byla Mirage, kde se G2 podařila krásná devítikolová výherní série před tím, než FaZe získali svůj první bod. Stejně jako na předchozí mapě, FaZe získali pouze 6 bodů.

Nejúspěšnějším zabijákem byl Nemanja “huNter-” Kovač s 53 zabitími, největší poškození ale způsobil jeho bratranec Nikola “NiKo” Kovač, který vystřílel průměrně 96,6 bodů poškození za kolo.

FaZe se touto prohrou propadli do nižšího pavouka skupiny C, kde je v pátek v 17:00 čekají Ninjas in Pyjamas. Naopak G2 budou mít další utkání až v sobotu, a to proti vítězi mezi NIP a FaZe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama