G2 v Kodani začali výhrou, že by nová sestava pomohla?
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek G2 v Kodani začali výhrou, že by nová sestava pomohla?

G2 v Kodani začali výhrou, že by nová sestava pomohla?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

I skupina C začala ve středu v Kodani předvádět výkony. Mezi nimi mimo jiné G2 a Ninjas in Pyjamas. Vítězně odešli G2, čím to bylo?

Reklama

Jak G2, tak i Ninjas in Pyjamas v poslední době prošli změnami, pouze v jiných rozměrech. Jako první byl přídavek Isaka “isak” Fahléna do Ninjas in Pyjamas před dvěma měsíci. Přišel z GamerLegion, kde strávil přes tři roky. V NIP nahradil izraelského Maze “BluePho3nix” Paze, který se přesunul do juniorského týmu Young Ninjas.

Na druhé straně G2 dělali změny radikálnější. Již podruhé letos páchali změny, tentokrát na špalek přišel Nemanja “nexa” Isaković, kterého nahradil guatemalský ostrostřelec Mario “malbsMd” Samayoa. Jako druhý odešel Rasmus “HooXi” Nielsen, místo kterého jako kapitán nastoupil polský Janusz “Snax” Pogorzelski. Tyto změny se staly před pouhým měsícem a s novým složením se G2 dostali do finále Esports World Cup 2024, dá se tak říci, že si hráči zřejmě sedli. 

I v tomto utkání se G2 dařilo. Jako první vybírali Ninjas in Pyjamas, kteří zvolili Anubis. Na tom se hned od začátku více dařilo G2, kteří si vybudovali výrazný náskok, který nadále udrželi i v druhé polovině.

G2 si vybrali Inferno, což se starou sestavou bývala jedna z jejich nejdominantnějších map. Stejně jako na Anubis se jim prvním poločasu podařilo vybojovat si náskok 8-4, který se tentokrát ale NIP dařilo osekat. Přesčas švédskému týmu utekl o pouhé jedno kolo.

Týmy se pouze rozřadily do horního a spodního pavouka podle výhry. G2 tak zůstali v horním pavouku, kde je ve čtvrtek od 12:00 čekají FaZe a NIP se ve 14:30 postaví Cloud9 v souboji o další postup.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama