CS2 zoufale potřebuje lepší optimalizaci, tvrdí americká hvězda
i Zdroj: Copyright: Adam Lakomy, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek CS2 zoufale potřebuje lepší optimalizaci, tvrdí americká hvězda

CS2 zoufale potřebuje lepší optimalizaci, tvrdí americká hvězda

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

CS2 je oficiálně venku už poměrně dlouho, ale i přesto není hra v perfektním stavu, což není úplně v souladu s představami hráčů. A to ani těch profesionálních.

Reklama

Jonathan “EliGE” Jablonowski a jeho tým Complexity se včera vyhnuli úplné eliminaci z BLAST Premier Fall Groups, ale i přesto není plný optimismu. Přeci jen jsou pořád v eliminačním pavoukovi a hrozí jim, že přijdou o místo na BLAST Premier Fall Final. 

Jeho kriticky realistická nálada se ale nevztahuje na jediný turnaj, ale i na stav Counter-Striku 2 v současnosti. Na Twitteru tak vylil svou dávku frustrace se hrou, u níž nutně potřebuje, aby byla v dobrém stavu, aby mohl svou práci vykonávat dobře.

„I nehledě na boost bug, to, že  nejde pořádně skákat na věci a falešné zvuky kroků, CS2 ZOUFALE potřebuje zlepšit výkon," píše hvězda Complexity. „Přijde mi naprosto směšné, že potřebuju počítač od NASA, aby ta hra fungovala dobře. Doufám, že optimalizace je priorita číslo jedna," pokračoval americký rifler.

Není jediný, kdo si dlouhodobě na stav hry stěžuje, a je to pochopitelné - i ostatní profíci, například Robin “ropz” Kool reprezentující FaZe Clan, mají se hrou problémy, které by chtěli co nejdříve napravit. 

Komunita se vesměs shoduje, že hra není ve stejně dobrém stavu jako CS:GO, ale na druhou stranu, ani CS:GO nebylo v prvních měsících perfektní. Spousta profesionálních hráčů odmítala na CS:GO přejít, protože věřili v to, že CS 1.6 je nejlepší verze už navždy, ale GO nakonec překonalo jejich očekávání. Můžeme tak věřit, že hra už brzy bude zase o krok lepší, než je v současnosti. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama