Spirit pokračují v dominanci, HEROIC již pokulhávají
i Zdroj: Photo Rights: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Spirit pokračují v dominanci, HEROIC již pokulhávají

Spirit pokračují v dominanci, HEROIC již pokulhávají

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

I přes první velmi úspěšný zápas na BLAST Premier Fall Groups 2024, štěstí se HEROIC nedrželo moc dlouho. Spirit znovu ukázali svou sílu.

Reklama

I přes to, že HEROIC kvůli komplikacím s cestováním ruského spoluhráče Abdula “degster” Gasanova musí mít jako záskok kouče Eetu “sAw” Sahu, první zápas se jim dříve tento týden zdařil. Bohužel proti ruskému supermužstvu Spirit, kteří se mohou chlubit mladým talentem Danilem “donk” Kryškovcem tentokrát nestačili. 

Naposledy proti sobě Spirit a HEROIC stáli na BetBoom Dacha Belgrade 2024 v polovině května. Tam skončili stejně, jako tentokrát, s přehledným vítězstvím odešli Spirit.

Tentokrát se začalo na Vertigu, které si vybralo evropské smíšené mužstvo HEROIC, i přes to, že na něm nemají nejzářnější výsledky. V prvním poločase se body sypaly na stranu vybírajících, kteří jich získali 9. Bohužel v druhé části zase byli úspěšnější Spirit a přesčas HEROIC utekl o bod, ve prospěch ruských hráčů.

Spirit si vybrali Anubis, jednu z nejúspěšnějších map v jejich podání. Také to tak vypadalo, HEROIC začali lehce pokulhávat v první půlce, v druhé ale získali pouze jeden bod. 

Finále horního pavouka skupiny A tak skončilo ve prospěch Spirit se skórem 2-0 a pouze do soboty čekají na to, kdo se ze spodního pavouka vyhrabe zpátky. Souboj o místo ve finále skupiny proběhne v pátek od 12:00 mezi HEROIC a Complexity, kteří proti sobě na tomto eventu již stáli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama