Spirit to natřeli v Kodani OG, jak se jim to povedlo?
i Zdroj: Photo Rights: Viola Schuldner, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Spirit to natřeli v Kodani OG, jak se jim to povedlo?

Spirit to natřeli v Kodani OG, jak se jim to povedlo?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Nová sezóna po hráčské pauze je v plném proudu s BLAST Premier Fall Groups 2024. Jako první hráli Spirit s OG, ruský tým měl navrch.

Reklama

Na rozdíl od mnoha týmů, hráčská pauza přešla Spirit i OG beze změny. Zatímco jiní měnili téměř polovinu sestavy, tyto týmy zůstaly nepozměněny. Od Spirit se tak stále dal očekávat neuvěřitelný výkon, hlavně pak od mladičkého Danila “donk” Kryškovce. 

Naposledy proti sobě mužstva těchto dvou týmů stála před necelým rokem, konkrétně v srpnu, na Pinnacle Cup V v bo1, kde vítězně odešli OG. 

V Kodani jako první vybírali OG, jejich volba padla na Dust2, který byl zpět do výběru přidán relativně nedávno. Rozhodně se to ale nedalo nazvat výběrem šťastným. V první půlce se evropské směsce podařilo získat pouze dva body, stále ale bylo možné to otočit. To se bohužel nepodařilo, tři body Spirit získali dříve, než OG 11.

Spirit si vybrali Mirage, mapu, kterou hrají nejčastěji v posledním půlroce. Ta přinesla napínavější podívanou, ne pouze jednostranné vyhrávání. V prvním poločase sice znovu vedli Spirit, tentokrát ale pouze o dva body. OG se i přes veškeré snahy nepodařilo ani tentokrát obrátit skóre na svou stranu a poskytli Spirit rychlou výhru 2-0.

Nejlepším hráčem utkání byl, jako ve většině utkání Spirit, Danil “donk” Kryškovec s 37 zabitími a průměrným poškozením za kolo 104,7 bodů. 

Ani jeden z týmů z BLAST Premier Fall Groups nevypadává, Spirit se zítra utkají s vítězem zápasu Complexity/Heroic a OG s poraženými ze stejné dvojice.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama