Jks o novém kapitánovi: Twistzz má přirozený cit pro hru
i Zdroj: Photo credits: Monster Energy
Esport CS 2 Článek Jks o novém kapitánovi: Twistzz má přirozený cit pro hru

Jks o novém kapitánovi: Twistzz má přirozený cit pro hru

Michael Douša

Michael Douša

Australan se po dlouhé pauze po konci v G2 konečně dostal na server a čiší pozitivitou. Chválu pěl nejen na kapitána, ale i na nového AWPera.

Reklama

Ještě před hrou proti Virtus.pro vyšel rozhovor Justina “jks” Savage, který byl plný pozitivních slov. „[Twistzz] si vede velmi dobře, na to, že to nikdy předtím nedělal, má přirozený cit pro hru a samozřejmě hrál ve FaZe pod karriganem, takže má spoustu zkušeností,“ říká Australan o Russelu “Twistzz” Van Dulkenovi, dosavadní hvězdě týmu Liquid a nově i kapitánovi sestavy.

To se nesetkalo mezi komentátory s velkým úspěchem - naopak panovaly obavy, že to Twistzzovy hvězdné výkony hodně poškodí. Minimálně první zápas v novém složení ale určitě žádné poškození neznamenal. Twistzz se postavil opět do čela tabulky s ratingem 1,35 a Virtus.pro tak neměli úplně šanci.

Uvidíme ale, zda jim tato forma vydrží. Ne nadarmo se říká, že první vyhrání z kapsy vyhání, a je jednodušší pro úplně novou sestavu překvapit nepřítele. Jakmile ale oponenti prokouknou strategie nového kapitána, teprve tehdy se ukáží jeho opravdové kvality. 

Jak to dopadne u Liquid v novém kabátě? To uvidíme již záhy - již ve čtvrtek je čeká postupový zápas proti NAVI, kteří strategickým smýšlením vystupují z řady a přihráli si tak vítězství na Esport World Cup.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama