Získejte zdarma výbornou Marvelovku
i Zdroj: Firaxis Games
Hry zdarma Marvel's Midnight Suns Článek Získejte zdarma výbornou Marvelovku

Získejte zdarma výbornou Marvelovku

Josef Ventrča

Josef Ventrča

7. 6. 2024 10:00

Blade, Venom, Kapitán Amerika, Spider-man a další známé postavy z komiksového univerza lze získat zdarma. Na Epic Games Store je k dispozici povedené taktické RPG Marvel's Midnight Suns. K standardní edici je pak možné přikoupit vylepšené verze za výrazně výhodnější cenu.

Reklama

Marvel patří mezi nejznámější i nejoblíbenější značky na světě. Fanoušky, ale i příznivce taktických RPG tak jistě potěší, že po následující týden mohou zdarma získat titul Marvel's Midnight Suns. Hru v základní edici až do 13. června 17:00 bezplatně nabízí digitální platforma Epic Games Stores.

V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry
i Zdroj: THQ Nordic

V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry

Právě byl odhalen seznam tří titulů, které zdarma obdrží všichni předplatitelé služby PlayStation Plus. Dostupné budou od 4.…

29. 5. 2024 13:45

V Marvel's Midnight Suns uživatelé mohou očekávat bohatý příběh, ve kterém figurují známé komiksové postavy, jako například Wolverine, Iron Man, Kapitán Amerika, Blade a Venom. Mezi postavami pak mohou i budovat vztahy, což má obohatit vyprávění. Také je možné si hrdiny přizpůsobit určitými skiny a podobně. Na mise je možné si vybrat své oblíbence.

Nejdůležitější součástí hry jsou však taktické souboje smíšené s RPG prvky i karetním systémem. To má nabídnout jedinečné bojové mechanismy při dobrodružné cestě temnou částí marvelovského vesmíru. V rolích záporáků jsou pak Lilith a Chthon spolu s démonickými silami.

Titul se od jiných komiksových adaptací liší i tím, že zde hráči vytvoří vlastní postavu, takzvaného Huntera. Jedná se o prvního plně upravitelného hrdinu v Marvel univerzu. Je taky možné personalizovat reakce na situace a rovněž budovat vztahy s ostatními superhrdiny.

Na Metacriticu má Marvel's Midnight Suns v průměru 83 bodů od kritiků, a sedm bodů od hráčů, což z něj činí opravdu povedené dílo. Bez úplaty je tak rozhodně záležitostí, kterou je vhodné si přidat do knihovny, a případně i vyzkoušet.

Fanoušci Lega a Warhammeru mohou levně získat povedené hry
i Zdroj: 2K

Fanoušci Lega a Warhammeru mohou levně získat povedené hry

Červnová nabídka Humble Choice nabízí loňské závody v Lego 2K Drive i strategii Warhammer 40,000: Battlesector. Za pár…

5. 6. 2024 10:50

Pokud by vás základní verze oslovila, a chtěli byste zažít víc, Epic rovnou nabízí i slevy na vyšší edici rozšiřující dostupnost hrdinů, skinů i dalších misí a příběhů. Například nejvyšší Legendary Edition je z 2 649 korun zlevněná na 662 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama