V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry
i Zdroj: THQ Nordic
Hry zdarma Článek V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry

V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry

Václav Brixí

Václav Brixí

29. 5. 2024 13:45

Právě byl odhalen seznam tří titulů, které zdarma obdrží všichni předplatitelé služby PlayStation Plus. Dostupné budou od 4. června a potěší hlavně milovníky bojovek.

Reklama

Pomalu se nám blíží další měsíc a s ním i nové hry zdarma pro předplatitele PlayStation Plus. Zatímco květen potěšil fotbalové fanoušky a milovníky kyperpunku, červen se zaměří na hráče toužící po drsných soubojích. Zkrátka nepřijdou ani děti a milovníci animovaných seriálů. Nová nabídka nahradí květnové tituly 4. června. Pokud jste si tedy doposud nevyzvedli aktuální nabídku, raději si pospěšte.

Streets of Rage 4

Prvním titulem je pokračovatel legendární série side-scrollových bojovek z devadesátých let, Streets of Rage. Doposud posledního čtvrtého dílu se hráči dočkali na jaře roku 2020. Titul po vydání sklidil pozitivní ohlasy u fanoušků i kritiky. Tento nostalgický návrat nabízí přesně to, co byste od něj čekali. Za doprovodu dobového soundtracku si budete klestit cestu skupinami pouličních bitkařů, každou úrovní se budete učit nová komba, hledat nápadité improvizované zbraně a objevovat nové cesty, jak někomu ublížit. Do ulic se můžete vydat sami nebo v kooperaci až se třemi dalšími hráči v lokálním multiplayeru. V případě online hraní si budete muset vystačit pouze ve dvou.

Streets of Rage 4
i Zdroj: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2087125695
Streets of Rage 4

AEW Fight Forever

Loňský simulátor wrestlingových zápasů je první zápasnickou hrou od studia Yuke's od doby, co opustili sérii WWE v roce 2018. AEW Fight Forever se zaměřuje více na zábavné arkádové hraní než na "realistickou" simulaci wrestlingových zápasů. To však neznamená, že by se v nabídce zápasníků neobjevovala známá jména. Hráči se můžou těšit na více než 50 wrestlerů, mezi kterými naleznou mimo jiné například Cody Rhodese, CM Punka nebo bratry Hardyovi.

AEW Fight Forever
i Zdroj: https://www.flickeringmyth.com/aew-fight-forever-screenshots-key-art-match-types-and-more-revealed/
AEW Fight Forever

Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake

Kdo by neznal Spongeboba. Populární animovaná postavička, která není určená jen dětem, se o slovo přihlásila minulý rok. Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake je duchovním nástupcem hry Battle for Bikini Bottom z roku 2003. A nutno podotknout, že na ni navazuje skvěle. Kombinace dobře designovaných úrovní, klasického spongebobovského humoru a příjemné hratelnosti dělá z téhle na první pohled infantilní hříčky skvělou zábavu pro všechny věkové kategorie. Pokud se tedy chcete vydat na barevné dobrodružství na dně moří, teď máte ideální příležitost.

Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake
i Zdroj: https://steamdb.info/app/1282150/screenshots/
Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama