Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma
i Zdroj: 11 Bit Studios
Češtiny do her Frostpunk 2 Článek Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma

Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

29. 5. 2024 18:00

Čeština do Frostpunk 2 je ve výrobě. Pokračování úspěšné strategie hrané v reálném čase má stanovené datum vydání na 25. července roku 2024, komunita se ale do výroby českých titulků pustila s předstihem.

Reklama

Pracovat na českém překladu začala dvojice uživatelů portálu Hernipreklady.cz. Ten je prozatím určen pro beta verzi hry a platformu Steam. V době psaní článku (29. května 2024) je dokončeno 12%.

Frostpunk čeština včetně všech DLC ke stažení zdarma
i Zdroj: 11 bit studios

Frostpunk čeština včetně všech DLC ke stažení zdarma

Čeština do hry Frostpunk byla dokončena a je nyní k dispozici zdarma ke stažení. Překladu populární strategie odehrávající…

14. 10. 2022 18:32

Frostpunk 2 se bude opět odehrávat v apokalyptickém a pořádně zamrzlém světě. Jako hráči budete čelit několika hrozbám, které vám hra nelítostně naservíruje. Kromě boje o přežití se ale budete muset pustit také do sociální hry a udržet náladu ve společnosti přeživších v harmonii.

Frostpunk 2 vyjde 25. července roku 2024 na PC a hned první den se objeví v rámci služby PC Game Pass. V průběhu roku pak bude dostupný i na Xboxu a k ní náležící předplatné službě od Microsoftu, a taky na konkurenčním PlayStationu.

Frostpunk 2 čeština ke stažení

Překladatelé zatím nezveřejnili žádnou verzi českých titulků ke stažení, jelikož na první verzi stále pracují. Jakmile bude stažitelná verze k dispozici, aktualizujeme tento článek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama