Frostpunk čeština včetně všech DLC ke stažení zdarma
i Zdroj: 11 bit studios
Češtiny do her Frostpunk Článek Frostpunk čeština včetně všech DLC ke stažení zdarma

Frostpunk čeština včetně všech DLC ke stažení zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

14. 10. 2022 18:32

Čeština do hry Frostpunk byla dokončena a je nyní k dispozici zdarma ke stažení. Překladu populární strategie odehrávající se v zamrzlém světě se ujala samotná komunita.

Reklama

České titulky pro Frostpunk vyšly na populárním portálu českých překladatelů Překladyher.eu. Těm se podařilo do češtiny přeložit kromě herních prvků také příběhové titulky a uživatelské rozhraní. K dispozici je překlad nejen základní hry, ale také všech dostupných DLC.

Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma
i Zdroj: 11 Bit Studios

Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma

Čeština do Frostpunk 2 je ve výrobě. Pokračování úspěšné strategie hrané v reálném čase má stanovené datum vydání na 25.…

29. 5. 2024 18:00

Frostpunk je strategie odehrávající se v reálném čase. Vašim cílem je přežít a vybudovat civilizaci v naprosto zamrzlém světě. Starat se musíte jak o populaci města, tak i výstavbu a dostatek zdrojů. Nic z toho vám hra samozřejmě neulehčí, naopak se vás prostřednictvím různých výzev a připomínek obyvatel bude snažit vykolejit z dokonalého rytmu.

Prozkoumávat můžete také okolní svět. Nedílnou součástí jsou totiž výpravy, které si pro vás připraví další výzvy. Pokud je zvládnete, čeká vás odměna, v opačném případě vás hra potrestá.

Frostpunk čeština ke stažení zdarma

Soubory s českým překladem můžete stáhnout přímo na portále Prekladyher.eu. Poslední překlad je dostupný pro verzi 1.6.2 a to včetně všech DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama