Hrát hry můžete zdarma na mobilu i PC. YouTube Playables je dostupné všem
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)
Hry zdarma Článek Hrát hry můžete zdarma na mobilu i PC. YouTube Playables je dostupné všem

Hrát hry můžete zdarma na mobilu i PC. YouTube Playables je dostupné všem

Josef Ventrča

Josef Ventrča

30. 5. 2024 11:30

Google spustil službu YouTube Playables pro všechny uživatele oblíbené platformy. Bezplatné hraní her na mobilu a PC je nově přístupné každému. Dříve jej mohli využít pouze předplatitelé Premium.

Reklama

Google se připojil k stále rostoucímu seznamu společností s herní iniciativou a zavedl program YouTube Playables pro mobilní zařízení a počítače. Uživatelům tak pouze stačí zajít na příslušné webové stránky na Youtube, případně navštívit aplikaci pro zařízení s operačními systémy Android, nebo iOS a v postranním panelu vyhledat položku Playables. Pokud službu stále nevidíte, tak stačí počkat, jelikož společnost ji zpřístupňuje postupně všem registrovaným uživatelům.

Star Wars i westernové RPG. Členové Prime získají sedm her
i Zdroj: DICE

Star Wars i westernové RPG. Členové Prime získají sedm her

Předplatitelé Prime Gaming v červnu získají sedm povedených titulů. Rozšířit svou knihovnu mohou například o klasické Star…

30. 5. 2024 10:25

Na výběr bude zatím zdarma 75 her, včetně šachů, křížovek a populárních mobilních her pro příležitostné hráče, jako jsou Angry Birds Showdown!, Trivia Crack a Cut the Rope. Služba umožní hráčům ukládat jejich postup a sledovat i žebříčky nejvyšších skóre.

Dříve byla služba Playables dostupná pro předplatitele YouTube Premium. V této počáteční fázi však bylo mnohem méně titulů a fungovaly jen poměrně omezenou dobu. Zkušební období služby skončilo letos v březnu.

Podle magazínu The Verge je nabídka řady příležitostných her jedním z nejoblíbenějších způsobů, které technologické společnosti používají k nalákání nebo udržení předplatitelů. LinkedIn nedávno představil svou nabídku her, které jsou podle všeho docela zábavné. New York Times a dokonce i Netflix přidaly hry jako součást svých běžných služeb. Dokonce i Google si v roce 2019 vyzkoušel hraní her prostřednictvím předplatné cloudové herní služby Stadia. Po o něco více než třech letech však službu ukončila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama