Star Wars i westernové RPG. Členové Prime získají sedm her
i Zdroj: DICE
Hry zdarma Článek Star Wars i westernové RPG. Členové Prime získají sedm her

Star Wars i westernové RPG. Členové Prime získají sedm her

Josef Ventrča

Josef Ventrča

30. 5. 2024 10:25

Předplatitelé Prime Gaming v červnu získají sedm povedených titulů. Rozšířit svou knihovnu mohou například o klasické Star Wars: Battlefront 2, Weird West v definitivní edici, nebo zajímavý nezávislý počin Genesis Noir. Hry jsou pro všechny členy služby zdarma.

Reklama

Služba Prime pravidelně obohacuje své členy o zajímavé herní tituly. V červnu nabídne rovnou sedm různých her, které potěší odlišné typy hráčů. Na své si přijdou příznivci vesmírné akce, kovbojského tažení i řešení logických hádanek. Tituly budou postupně dostupné ve dvou vlnách, jak je u služby zvykem.

V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry
i Zdroj: THQ Nordic

V červnovém PlayStation Plus budou tři zajímavé hry

Právě byl odhalen seznam tří titulů, které zdarma obdrží všichni předplatitelé služby PlayStation Plus. Dostupné budou od 4.…

29. 5. 2024 13:45

Mezi prvními dostupnými tituly bude multiplayerová akce Star Wars: Battlefront 2 Classic. Jedná se tedy o původní edici hry z roku 2005, která umožnila uživatelům hrát za Jedie v šestnácti různých lokacích, a to včetně prostředí známého z filmového snímku Star Wars: Epizoda 3 – Pomsta Sithů. Můžete tak zažít bitvy na Utapau, Mustafaru i nad Coruscantem.

Pokud preferujete rozvážnější akci, ideální volbou bude westernové taktické RPG Weird West. Divoký západ však okoření fantasy prvky, jelikož zde naleznete například vlkodlaky. Taky na bojišti můžete spatřit souboje mezi pistolníky, strážci zákona a jinými nadpřirozenými bytostmi v nehostinném terénu. Titul je navíc v definitivní edici, která vylepšila vizuály a podporuje nativní 4K rozlišení v 60 snímcích za sekundu.

Další na seznamu je Genesis Noir. V této adventurní hře jste prodavačem hodinek, který řeší hádanky a úkoly v nádherně stylizovaném světě. Zároveň se ocitnete v milostném trojúhelníku s vesmírnými bytostmi, a musíte hledat způsob, jak zachránit svou jedinou pravou lásku… nebo ji zničit. Nevšední zážitek má velmi přístupnou obtížnost i ovládání, a tak může sednout komukoliv.

Amazon Prime Gaming v červnu daruje předplatitelům následující hry:

Dostupné od 6. června

  • Star Wars Battlefront 2 Classic
  • Weird West Definitive Edition
  • Genesis Noir

Dostupné od 13. června

  • Everdream Valley
  • Mythforce
  • Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread
  • Projection: First Light

Služba Amazon Prime je cenově příznivé předplatné. Za měsíc je nutné zaplatit 79 korun, přičemž získáte přístup k službám Gaming, Video i bonusy v rámci e-shopu. Další možností je taky využít sedmidenní zkušební dobu pro nově registrované uživatele, a tím získat hry skutečně zdarma.

Bonusy pro majitele Amazon Luna

Členové služby Amazon Prime Gaming mohou tento měsíc prostřednictvím kanálu Amazon Luna získat také několik dalších her, jako jsou Metro Exodus, Bee Simulator, Fallout New Vegas: Ultimate Edition, Fallout 3: Game of the Year Edition, Lego Fortnite, Fortnite Battle Royale, Fortnite Festival, Rocket Racing a Trackmania. Bezplatné cloudové streamování Luna je možné streamovat pouze v červnu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama