Aktivujte si Farming Simulator 22 úplně zdarma
i Zdroj: Giants Software
Hry zdarma Farming Simulator 22 Článek Aktivujte si Farming Simulator 22 úplně zdarma

Aktivujte si Farming Simulator 22 úplně zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

24. 5. 2024 10:00

Platforma Epic Games se rozhodla potěšit všechny vášnivé farmáře a spustila časově omezenou akci, během které si může každý uživatel zdarma aktivovat hru Farming Simulator 22.

Reklama

Platforma Epic Games v konkurenčním boji se zajetým Steamem už několik let přináší hry zdarma a mnohdy se jedná a skutečně cenné a populární kousky. Jinak tomu není ani letos. Insider billlbil-kun dokonce informoval, že platforma plánuje bezplatně rozdat až čtyři AAA tituly.

Nově zveřejněná nabídka Vám navždy přidá do knihovny hru Farming Simulator 22 od švýcarského studia Giants Software. Tu ocení všichni virtuální farmáři, jelikož jde o nejhranější a nejpovedenější simulátor nejen zemědělství, ale také chovu zvířat či lesnictví. Hra se navíc pyšní oficiální licencí od značek zemědělských strojů jako je John Deere či CLAAS.

V době psaní článku se navíc jedná o nejnovější díl zemědělského titulu pro PC a konzole. Farming Simulator 23 totiž vyšel pouze na handheldy a mobilní telefony, o vydání dalšího dílu s číslovkou 24 se zatím pouze spekuluje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama