Mysteriózní Deliver Us Home je na Kickstarteru
i Zdroj: KeokeN Interactive
Gaming Deliver Us Home Článek Mysteriózní Deliver Us Home je na Kickstarteru

Mysteriózní Deliver Us Home je na Kickstarteru

Josef Ventrča

Josef Ventrča

9. 6. 2024 20:55

Tvůrci série Deliver Us zahájili crowdfundingovou kampaň pro chystanou novinku Home. V sci-fi adventuře osamělý astronaut hledá nové místo pro život. Přitom rozplétá tajemné události.

Reklama

Tvůrci Deliver Us Moon a Deliver Us Mars z nezávislého studia KeokeN pracují na dalším díle third-person adventurní série, která tentokrát nese podtitul Home. Při této příležitosti spouští 11. června kampaň na Kickstarteru, která jim má pomoci s financováním vývoje.

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest
i Zdroj: Summer Game Fest

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest

Novinky z prostředí Kingdom Come: Deliverance 2, nová Civilizace či rozšíření pro Alan Wake 2. To vše nabídla úvodní…

7. 6. 2024 19:44

Deliver Us Home vypráví příběh osamělého astronauta zabezpečujícího nový domov pro lidstvo na neznámé planetě. Země je totiž dlouhodobě opuštěná. Průzkumem však zjišťuje, že na potenciální obyvatelný svět již dřív dorazila skupina osadníků. Úkolem hrdiny je tak zjistit, co se s nimi stalo. Zároveň jej čeká boj o přežití.

Titul staví na silném lineárním příběhu. Jelikož se jedná o adventuru z pohledu třetí osoby, lze očekávat i mnoho hádanek, puzzlů a dalších záležitostí k vyřešení. Hráče však čeká i průzkum okolí a sběr materiálu. Nejedná se však o klasické survival prvky, a tento mechanismus bývá v sérii zpravidla zjednodušený.

Astronaut však nebude zcela sám, jelikož po ruce má šikovného robota a průzkumné vozítko, které bude nutné využívat pro průzkum míst, kam pro člověka nebude možné se dostat.

Vývojáři dále uvedli, že Deliver Us Home bude dějově samostatným dílem, a události nenavazují na předchůdce. Hru si tak užijí i hráči, kteří nemají zkušenosti se staršími tituly.

Nový trailer Kingdom Come: Deliverance 2 nešetří brutalitou a romancí
i Zdroj: Warhorse Studios

Nový trailer Kingdom Come: Deliverance 2 nešetří brutalitou a romancí

Nový trailer Kingdom Come: Deliverance 2 odhalený během Summer Game Festu ukázal další příběhové a herní prvky. Hráči se…

8. 6. 2024 00:20

Studio zatím neurčilo den vydání. Na Steamu uvádí, že vydání má být zanedlouho. Co tím však myslí, nelze říct. Potvzené je vydání na PC, zda hra dorazí i na konzole není jisté, ale předchozí díly dostaly i verze pro PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama