Cyberpunk 2077 se vrátí v novém projektu od Netflixu
i Zdroj: CD Projekt Red
Gaming Cyberpunk 2077 Článek Cyberpunk 2077 se vrátí v novém projektu od Netflixu

Cyberpunk 2077 se vrátí v novém projektu od Netflixu

Václav Brixí

Václav Brixí

Netflix na sociální síti X potvrdil další spolupráci se studiem CD Projekt RED. Bude se jednat o projekt ze světa Cyberpunku 2077. Pravděpodobně nepůjde o Edgerunners.

Reklama

Cyberpunk 2077 se řadí mezi jedny z nejvlivnějších titulů posledních let. Svoje místo si však získal i mimo herní scénu. Anime spin-off s podtitulem Edgerunners totiž při svém vydání obsazoval přední příčky sledovanosti na platformě Netflix a skvěle tak připravil půdu plánovanému DLC Phantom Liberty, které sklidilo vesměs pouze pozitivní ohlasy. Nyní se z čista jasna Netflix rozhodl fanoušky Cyberpunku potěšit a oznámil v příspěvku na sociální síti X novou spolupráci s polským studiem CD Projekt RED, které za hrou Cyberpunk 2077 stojí. Brzy se tak opět podíváme do futuristického Night City.

V krátkém teaseru jsou k zahlédnutí loga Netflixu, CD Projektu a Cyberpunku. Vše je doplněnou úderným heslem “Návrat do Night City”. Zdali se bude jednat o další animovaný seriál nebo se chystá jiný formát zatím není zcela jasné. S největší pravděpodobností se však nebude jednat o jakékoliv pokračování desetidílné minisérie Edgerunners, která svůj příběhový oblouk úspěšně uzavřela. Je tedy možné, že se dočkáme zcela nových postav a příběhů. Svět Cyberpunku je přeci jenom velmi komplexní dystopické sci-fi, ve kterém se dá vymyslet nespočet svěžích zápletek.

Co se týče herního pokračování Cyberpunku, toho se v blízké době rozhodně nedočkáme. Studio CD Projekt RED nyní soustředí veškeré prostředky na vývoj čtvrtého dílu série Zaklínač. Je však potvrzeno, že někdy v budoucnu se značka Cyberpunk dalšího přírůstku dočká. Konkrétní plány jsou ale zatím ve hvězdách.

PlayStation odhalil limitovanou retro edici konzolí k výročí 30 let
i Zdroj: Sony

PlayStation odhalil limitovanou retro edici konzolí k výročí 30 let

Sony oznámilo limitovanou edici konzolí PlayStation 5 Pro a PlayStation 5 Digital s ikonickým retro designem. Jedná se o…

Příznivci deskových her naopak mohou jásat. Nejenže se minulý rok dočkali Cyberpunk 2077: Gangy Night City, ale v přípravě je taktéž nová desková hry Cyberpunk 2077: The Board Game, která má nabídnout desítky hodiny zábavy. A to z velké části díky podpoře samotných fanoušků, kteří na hru na platformě Gamefound vybrali neuvěřitelných 7 687 977,44 $, což je 7687.98% z původně stanoveného cíle 100 000 $.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama