Pokračování Star Wars Jedi je ve vývoji, zní z EA
i Zdroj: Respawn Entertainment
Gaming Star Wars Jedi: Survivor Článek Pokračování Star Wars Jedi je ve vývoji, zní z EA

Pokračování Star Wars Jedi je ve vývoji, zní z EA

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Společnost Electronic Arts zveřejnila informaci, že studio Respawn Entertainment pracuje na pokračování série Star Wars Jedi. Mělo by se jednat o završení Calova příběhu.

Reklama

Není to ani měsíc od vydání akční adventury Star Wars Outlaws z produkce Ubisoftu a fanoušci této franšízy by měli opět zbystřit. Podle informací dostupných od zástupců společnosti Electronic Arts se totiž chystá závěrečné pokračování populární série Star Wars Jedi. Oblíbený Cal Kestis by se tak konečně mohl dočkat završení svého příběhu.

Informaci odhalila během prezentace pro investory prezidentka oddělení EA Entertainment and Technology, Laura Miele. Dle jejích slov studio Respawn Entertainment dodalo jedny z nejkvalitnějších a neprodávanějších Star Wars her všech dob. A není daleko od pravdy. Je faktem, že oba díly společně vydělaly přes 5 miliard dolarů a zahrálo si je více než 40 milionů hráčů.

"Respawn usilovně pracuje na tom, aby hráčům přinesl závěrečnou kapitolu tohoto napínavého příběhu. - říká Laura Miele

Kdo konkrétně se ujme režie třetího dílu není tak úplně jasné. Stig Asmussen, který stál za prvními dvěma tituly totiž Respawn Entertainment minulý rok opustil a založil si vlastní studio s názvem Giant Skull. Ačkoliv údajně vždycky toužil udělat z Calova příběhu trilogii, poslední část nám bude muset odvyprávět někdo jiný. Určitě se ale máme na co těšit. 

Dobrou zprávu navíc máme i pro majitele starší generace konzolí. Doposud nejnovější díl Star Wars Jedi: Survivor byl 17. září vydán i na PlayStation 4 a Xbox One. Pokud jste tedy doposud neměli možnost si hru zahrát, teď je ta ideální příležitost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama