„Chceme vyhrát, nezajímá nás, co se píše ve zprávách,“ tvrdí NertZ
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek „Chceme vyhrát, nezajímá nás, co se píše ve zprávách,“ tvrdí NertZ

„Chceme vyhrát, nezajímá nás, co se píše ve zprávách,“ tvrdí NertZ

Michael Douša

Michael Douša

8. 11. 2023 15:15

Zatímco veřejný prostor plní zvěsti o přestupu kapitána Marca "Snappi" Pfeiffera, izraelský střelec Guy "NertZ" Iluz tomu nevěnuje pozornost. Jediné, na co se údajně mixovaná sestava ENCE soustředí, je vítězství na CS Asia Championships.

Reklama

Falcons nyní ovládají veřejný prostor. Jejich petrodolary zpochybňují i ta nejtemnější zákoutí hráčských duší. I organizace ENCE se nejspíše nevyhne bolestivé ráně s odchodem jejich kapitána, zatím ale ještě nic není vytesáno do kamene. A s touhle mentalitou vstupují na turnaje i jejich hráči, jak říká NertZ v rozhovoru pro HLTV.org.

“Není vždycky moc fajn slyšet spekulace, ale ještě nevíme, co nás v budoucnu čeká a všichni do toho dáváme 100 %. Chceme tenhle turnaj vyhrát, prostě cokoliv, co slyšíme ve zprávách, nás nezajímá,” říká jeden z posledních přírůstků do sestavy, NertZ.

Zatím se jim to ale úplně nedaří. Po dobré první výhře proti TYLOO se jim nepovedlo navázat na tenhle úspěch a v zápase o postup do semifinále padli za oběť dánským Astralis. Není se ale asi čemu divit, hrají se zaskakujícím hráčem, vzhledem k tomu, že Pawel “dycha" Dycha kvůli problémy s vízem nemohl do Číny odletět. To ovšem nic nemění na tom, že postup do play-off mají zajištěné - ač budou mít k trofeji o trošku složitější cestu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama