Bratranci Kovačové zůstávají spolu v G2, nové informace bublají na povrch
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Bratranci Kovačové zůstávají spolu v G2, nové informace bublají na povrch

Bratranci Kovačové zůstávají spolu v G2, nové informace bublají na povrch

Pavla Doušová

Pavla Doušová

6. 11. 2023 18:29

I přes spekulace o přestupu do saudské organizace Falcons z ničeho nic G2 dnes oznámilo, že Nikola "NiKo" Kovač zůstává v G2 se svým bratrancem. Bortí se tak představa, že je jasné, kdo se objeví v nové hvězdné sestavě Falcons.

Reklama

Jen několik dní zpět bylo prakticky potvrzeno, že Nikola “NiKo” Kovač skončí v G2 a přesune se do saudských Falcons, kteří momentálně staví novou sestavu. 

Dnes to ale vyvrátila sama organizace, za kterou NiKo momentálně hraje, vtipným videem na stránce twitter.com oznámila, že NiKo se nikam nepřesouvá a zůstává s týmem, se kterým vyhrál v posledním roce tři eventy.

Nová vlna nejistoty tak stoupá ve světové komunitě s otázkou, kdo tedy bude hrát za Falcons, když ne tento bosenský střelec? Odpověď není jistá. Dle webu 1pv.fr jsou dalšími cíli pro Falcons například Alvaro “SunPayus” Garcia, který by byl již druhým hráčem za ENCE, který má předběžné domluvy s Falcons. Mimo toho je v hledáčku Falcons také ruský Dmitry “sh1ro” Sokolov, momentálně hřející lavičku v Cloud9 s otevřenými možnostmi.

Chaos a mánie hromadných změn sestav ještě zdaleka nekončí a každým dnem na povrch vystupují nové a nové zajímavé informace.  

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama