Falcons mají další úlovek do nové sestavy, je jím Snappi
i Zdroj: Snappi || @SnappiCSGO na twitter.com
Esport CS 2 Článek Falcons mají další úlovek do nové sestavy, je jím Snappi

Falcons mají další úlovek do nové sestavy, je jím Snappi

Pavla Doušová

Pavla Doušová

5. 11. 2023 13:47

Již nějakou dobu se Falcons snaží sestavit nový tým a jejich cíle nejsou malé. I přes vysokou laťku se jim zatím daří, podařilo se jim získat slovní dohodu o přestupu dánského střelce Marca "Snappi" Pfeiffera, momentálního kapitána ENCE.

Reklama

Jak je již známo, v chaosu změn a přestupů začali vynikat Falcons s ambiciózními cíli na získání různých hráčů, mezi kterými je i například Marco "Snappi" Pfeiffer.

Snappiho momentální tým je ENCE, ve kterém díky vlastnímu úspěšnému vedení vyhrál jako kapitán tohoto týmu svou první trofej na americkém IEM Dallas. Mimo to ale byli jen letos 17mnohokrát v play-off LAN eventů. Mezi ty patří ESL Pro League Season 17 a ESL Pro League Season 18, kde skončili v semifinále. 

Ve finále skončili na IEM Cologne 2023, kde podlehli jinému evropskému týmu, G2, v BO5 a hned vzápětí na dalším eventu, Gamers8 2023, tam se jim ve finále postavili Vitality, skončili znovu s pouze jednou vyhranou mapou v BO3.

Písemná smlouva mezi Falcons a Snappim sice ještě není, ale je dost možné, že proběhne ve blízké budoucnosti, protože koncem tohoto roku končí hráči smlouva s ENCE a ten díky tomu má páku ve smlouvání.

V případě, že Snappi odejde z ENCE, což má velmi vysokou pravděpodobnost, je nutná náhrada a tou by měl asi být Lukas “gla1ve” Rossander. Ten by pro tuto příležitost po sedmi letech opustil Astralis, kterým poslední čtyři měsíce pouze hřeje lavičku.

Další hráči, po kterých Falcons touží, jsou Nikola “NiKo” Kovač a Emil “Magisk” Reif, trenérem Falcons je momentálně Danny “zonic” Sørensen. Magisk a zonic by se tak znovu setkali mimo Vitality.

Změny se plánují pro Falcons velké a zasáhnou širokou škálu dalších evropských týmů. Myslíte si, že saudské organizaci vše vyjde tak, jak by chtěla a měla tak hvězdnou sestavu?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama