Falcons mají zálusk na NiKa, znamená to konec bratranců Kovačů v jednom týmu?
i Zdroj: NiKo na IEM Cologne || Copyright: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Falcons mají zálusk na NiKa, znamená to konec bratranců Kovačů v jednom týmu?

Falcons mají zálusk na NiKa, znamená to konec bratranců Kovačů v jednom týmu?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

3. 11. 2023 21:36

Po třech letech v G2, kde Nikola "NiKo" Kovač hrál po boku svého bratrance Nemanji "huNter-" Kovače pravděpodobně přišel čas na změnu. Šestadvacetiletý Bosenec je údajně na cestě do saudské organizace Falcons, kteří momentálně plánují velké změny.

Reklama

O tom, že na Nikolu “NiKo” Kovače mají Falcons zálusk, se spekuluje již nějakou dobu, dle webu 1pv.fr by mohlo jít o výkup v hodnotě milionů eur. Dle dřívějších spekulací by s NiKem měl do Falcons jít i mladičký Ilya"m0NESY" Osipov, ale sám manažer G2 toto zapřel, že G2 nijak netouží zbavovat se ruského AWPera.

Do G2 se NiKo dostal přesně tři roky zpět odchodem z jeho stávajícího týmu, jímž od roku 2017 bylo FaZe. Ve FaZe měl sice velké úspěchy, ale v roce 2020 se rozhodl, že je čas na změnu a jako svůj nový tým si vybral G2. Sám Nikola totiž prohlásil, že pokud opustí FaZe, chce být v týmu se svým bratrancem Nemanjou “huNter-” Kovačem, což se mu přechodem do G2 splnilo.

První dva roky s G2 byly ne úplně úspěšné a okolo Kovačů se v týmu děly velké změny a žádná z nich nebyla tou pravou. Až se stávající sestavou se NiKovi podařilo získat pro svůj tým nové trofeje. Ta první byla z BLAST Premier World Final 2022, kde ve finále G2 porazili Liquid. Sám NiKo si touto dobou nesáhl na trofej tři roky, jeho předchozí byla z BLAST Pro Series Copenhagen 2019, kde vyhrál s FaZe. 

Obě další trofeje získal s týmem na dvou IEM eventech tohoto roku. Hned začátkem roku, na začátku února, IEM Katowice 2023 v Polsku a následně v létě na IEM Cologne v Německu. 

Jestli se NiKo přesune nebo ne zatím není finalizované a nepadlo na to oficiální prohlášení ani od hráče samotného, ani od jedné z organizací. Myslíte si, že NiKo neodolá pravděpodobně vysoké nabídce Saudů a přesune se do Falcons, stejně jako před ním udělal Kenny “kennyS” Schrub?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama