Vitality jsou ve finále, Portugalci vypadli v semifinále!
i Zdroj: Photo Credit: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Vitality jsou ve finále, Portugalci vypadli v semifinále!

Vitality jsou ve finále, Portugalci vypadli v semifinále!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

První semifinálový zápas na IEM Cologne přinesl utkání velikánů Vitality a ne tak známých SAW, kteří včera napříč očekáváním vyřadili FaZe.

Reklama

Sobota na IEM Cologne začala utkáním Vitality, jedním z hvězdných týmů Counter-Striku, a SAW, ne tak známého portugalského týmu.

SAW se až do semifinále probojovali přes skupinovou fázi, kde prohráli pouze jednou proti Natus Vincere. To byl jejich poslední zápas ve skupině A, který rozhodoval, zda půjdou do čtvrtfinále nebo rovnou do semifinále. Ve čtvrtfinále se v pátek před zraky celé Lanxess Arena ve třech mapách dostali přes FaZe, což byl jedna z nejnapínavějších utkání poslední doby. Naopak Vitality měli ve skupině B ještě hladší postup, dostali se tak rovnou do semifinále.

SAW si vybrali Nuke, na které ve čtvrtfinále vyřadili FaZe. Tentokrát se jim tolik nedařilo, proti Vitality se v první půlce sice statečně drželi a bylo to vyrovnané, v druhé se SAW podařilo ukořistit si pouze jeden bod a mapu tak vyhráli Vitality se skórem 13-6.

Vitality zvolili Dust2, který byl relativně nedávno přidán zpátky do výběru map. Je to jejich třetí nejlepší mapa za poslední dobu, dařilo se jim na ní i dnes. První poločas byl velmi jednostranný, kdy Vitality získali deset bodů, pouze dva šly na stranu portugalského mužstva. V druhé půlce sice SAW zabojovali a získali tři body v kuse, bohužel to nestačilo na výhru.

SAW tak svou výpravu do Kolína nad Rýnem ukončili již v semifinále, i to je ale neuvěřitelný výkon. Vitality v neděli odpoledne čeká velkolepé finále, proti komu se ale ještě neví. Druhý semifinálový zápas proběhne mezi MOUZ a NaVi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama