TeSeS zůstává v Heroic, prodlužuje smlouvu do roku 2026
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek TeSeS zůstává v Heroic, prodlužuje smlouvu do roku 2026

TeSeS zůstává v Heroic, prodlužuje smlouvu do roku 2026

Michael Douša

Michael Douša

27. 6. 2024 22:00
Platformy Windows PC

René "TeSeS" Madsen je jedním z mála přeživších nešťastného "stabbi" incidentu, kdy Heroic přišli během jediného měsíce hned o tři hráče. Tahle kapitola se ale určitě nyní ještě neuzavře.

Reklama

TeSeS nastoupil do řad Heroic již v roce 2020, od té doby už tak viděl mnoho různých iterací sestavy, které ale přinesly značce Heroic největší úspěchy až s příchodem Rasmuse “sjuush” Becka a Jakoba “jabbi” Nygaarda. 

První jmenovaný je v Heroic také již určitou stálicí - v Heroic se hřeje již téměř čtyři roky a nevypadá, že by měl sestavu opouštět. Naopak působí pro tři novější hráče jako určitý prvek stability. Damjan “kyxsan” Stoilkovski, Abdul “degster” Gasanov a Guy “NertZ” Iluz přišli z různých předchozích organizací, i přesto ale tvoří relativně harmonický celek.

Určitě nejsou na úrovni Heroic před velkou přestavbou, ale taktéž nejsou úplně mimo. Na IEM Dallas a BetBoom Dacha se skrze více či méně náročné oponenty probojovali do play-off, což se nedá vyškrtnout jen jako náhodu. 

Heroic za sebou přeci jen mají velmi náročnou sezonu, kdy nestrávili moc času v klidu a s prostorem na dostatečný trénink, jelikož pořád stáli na dost nejistých základech. Nyní, po dostatku změn a překvapení, se konečně mohou pustit do práce - další na seznamu mají IEM Cologne Play-In, kde budou potřebovat dobrý výkon, aby se dostali i na hlavní event. Podaří se jim to? Na to si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama