Anarkez spojí síly s legendárním GuardiaNem v BC.Game
i Zdroj: Credits: BC.Game
Esport CS 2 Článek Anarkez spojí síly s legendárním GuardiaNem v BC.Game

Anarkez spojí síly s legendárním GuardiaNem v BC.Game

Michael Douša

Michael Douša

27. 6. 2024 13:45
Platformy Windows PC

Ladislav "GuardiaN" Kovács dělal před lety na serveru velké vlny, když s AWP střílel nepřátele hlava nehlava. Po dlouhé odmlce se nyní vrací, ovšem v roli kouče.

Reklama

A už má svého prvního hráče - Guy “anarkez” Trachtman, donedávna hráč Dynama ECLOT, nově přejde z rozpuštěné sestavy Secret do nového projektu BC.Game. GuardiaN totiž vyjádřil touhu postavit tým z hráčů, kteří „si zaslouží více šancí, aby ukázali svůj pravý potenciál,“ díky čemuž se mu anarkez s ratingem 1,14 za první pololetí 2024 jednoznačně hodí, jak uvedl pro HLTV.

Anarkez zase má svoje sympatie ke svému novému kouči: „GuardiaN byl můj idol, když jsem začal svou kariéru. Když mi napsal […], byl jsem nadšený, protože ne každý den člověk dostane šanci pracovat pod legendárním AWPerem,“ říká izraelský střelec, taktéž hráč s efektivní sniperkou.

Uvidíme tedy, kam se BC.Game s duem AWPerů posune dále. GuardiaN sice nemá na kontě žádnou Major trofej z CS:GO, místo toho ale drží 8 HLTV MVP trofejí a šestkrát se ukázal v každoročním TOP20 žebříčku,  z toho jenou na druhém místě. Tři angažmá v Major finále z let 2015, 2016 a 2018 přeci jen mluví za sebe.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama