Nový titul Valve už je na Steamu. Jak získat přístup do hry Deadlock?
i Zdroj: Valve
Gaming Deadlock Článek Nový titul Valve už je na Steamu. Jak získat přístup do hry Deadlock?

Nový titul Valve už je na Steamu. Jak získat přístup do hry Deadlock?

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Platformy Windows PC Steam Steam

Nová MOBA střílečka od Valve s názvem Deadlock už je hratelná na Steamu, přístup do ní ovšem nezískáte snadno. Jak získat přístup do hry Deadlock, se dozvíte v tomto článku.

Reklama

Valve si s námi už chvíli pohrávalo. Neoznámená hra, která není viditelná v obchodě na Steamu, ale přesto ji hraje 20 tisíc hráčů? Byla to nemyslitelná situace. Nicméně čekání skončilo. Deadlock je oficiálně viditelný v obchodě Steam, akorát s tím problémem, že si ho nezahrajete. 

Pokud si chcete Deadlock zahrát, musíte mít kamaráda na Steamu, který již do hry má přístup a může vás pozvat. Pokud nikoho takového neznáte nemějte strach. Na internetu v různých skupinách najdete dostatek lidí, kteří se s vámi o přístup rádi podělí. Zkuste například zavítat na nějaký stream na Twitchi nebo do Facebookové skupiny.

První dojmy z Deadlocku jsou převážně velmi pozitivní. Hráči si hru chválí ve všech ohledech a naznačuje to i množství jejich množství. V současné době hru hraje bezmála 30 tisíc lidí a její vrchol byl 90 tisíc hráčů v jeden moment. Pokud od toho čekáte, že je to kopie her jako Overwatch nebo SMITE, jste na omylu. Deadlock svým specifickým stylem zvládá vše jinak a skvěle to funguje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama