Deadlock připomíná Dotu. Novinka od Valve odhaluje další detaily
i Zdroj: Valve
Gaming Deadlock Článek Deadlock připomíná Dotu. Novinka od Valve odhaluje další detaily

Deadlock připomíná Dotu. Novinka od Valve odhaluje další detaily

Josef Ventrča

Josef Ventrča

22. 5. 2024 15:45

Valve chystá střílečku s hrdiny pro více hráčů Deadlock. Po předchozím úniku informací nyní server Insider Gaming poodkryl další detaily, které odhalují hratelnost i postavy.

Reklama

Valve chystá střílečku Deadlock, a herní svět již baží po více detailech, které by odhalily, co vývojáři tvoří. Po nedávných prvních zvěstech a úniku snímků nyní server Insider Gaming přišel s novými informacemi. Údajně pod podmínkou, že nic nezveřejní, získal i záběry z hraní. Novináři ale potvrdili, že předchozí spekulace jsou založené na pravdě, a hra je momentálně v alfa verzi. Dále uvedli, že Valve momentální stav aktuálně popisuje jako ranou vývojovou fázi se spoustou experimentálních herních prvků a výtvarných prostředků.

Samurajská pařba dorazila na PC ve stylu. Ghost of Tsushima kraluje
i Zdroj: Sony

Samurajská pařba dorazila na PC ve stylu. Ghost of Tsushima kraluje

The Last of Us, God of War nebo Marvel’s Spider-Man Remastered. Populární PlayStation tituly za sebou mají úspěšné PC porty,…

20. 5. 2024 08:00

 Deadlock má být multiplayerovou 6v6 střílečkou s hrdiny z pohledu třetí osoby, čímž připomene Overwatch. Mezi postavami mají být kouzelníci, roboti, příšery, lidé a další. V současné době vzniklo devatenáct různých typů s unikátními schopnostmi a herními styly. Jejich specializace mají tradiční ráz, tedy ranged, healer, tak, assassin a podobně. 

Zahraničním novinářům se podařilo získat i detaily o dosud přichystaných vzhledů postav. Bude zde například chrlič spojený s démonem pojmenovaný Abrams, duo opice a prasete Mo a Krill, upír Vindicta, samuraj Yamato, lovec odměn Wraith, policejní důstojník Warden, bojovník Lash a další.

Titul se podle zdrojů Insider Gaming podobá hře Dota, a to skrz mechanismy. Hráči budou zabíjet nepřátelské hráče a počítačové příšerky za účelem získání herní měny, takzvaných duší. Díky jim bude možné nakupovat předměty a zvyšovat sílu hrdinů. Nejvíce duší uživatelé získají za střelbu. Příšerky se pak mají náhodně objevovat po celé mapě, a to včetně většího bosse ovládaného umělou inteligencí. Součástí má být i takzvaná urna duchů pro zisk ještě většího počtu měny.

Zatím není jisté, kdy Deadlock vyjde. Insider Gaming na základě současného stavu odhaduje, že by to mohlo být až někdy v roce 2025.

Připomeneme, že první informace a záběry minulý týden zveřejnil insider GabeFollower na sociální síti X. Později však od Valve obdržel výzvu, aby nesdílel další detaily, které pravděpodobně spadají pod uvalenou mlčenlivost. Taky obdržel právní upozornění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama