Čeština do Songs of Conquest je zdarma ke stažení
Češtiny do her Songs of Conquest Článek Čeština do Songs of Conquest je zdarma ke stažení

Čeština do Songs of Conquest je zdarma ke stažení

Jarmil Černý

Jarmil Černý

22. 5. 2024 09:20

Čeština pro nově vydané strategické RPG Songs of Conquest je k dispozici téměř od jejího vstupu do předběžného přístupu v roce 2022. Nyní ale vyšla hra oficiálně a očekává se, že čeština taktéž dostane aktualizaci.

Reklama

Verze 1.0 a tedy i oficiálního vydání se konečně dočkalo strategické RPG Songs of Conquest od švédských vývojářů z Lavapotion. Hra se inspiruje legendárním Heroes of Might and Magic, což vývojáři dokonce sami přiznávají. Hráč se ujme ovládne mocné mágy, za pomoci kterých se vydá na dobrodružné prozkoumávání místního světa, vybuduje své vlastní království a zapojí se do velkého množství bitev. K dispozici je také režim online PvP, online kooperace či dokonce PvP režim na jednom zařízení. Kreativnější hráče také určitě potěší editor map.

Hra je momentálně dostupná na PC a Mac. Vývojáři ale oznámili, že aktivně pracují na verzích pro Playstation 5 a Xbox Series X/S.

Čeština ke stažení zdarma

Neoficiální fanouškovská čeština do hry Songs of Conquest je k dispozici ke stažení zdarma již od verze předběžného přístupu na portálu Prekladyher.eu. Novou aktualizaci pro verzi 1.0 však zatím tvůrci nezveřejnili, české titulky ale pravidelně aktualizují na měsíční bázi a tak se dá očekávat, že se český překlad plné verze hry brzy objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama